Bij toeval kennis mee gemaakt. Vriendelijk bedrijf.

De haard en bijbehorend hout werden op verschillende momenten geleverd, waardoor ik twee keer naar huis moest om e.e.a. aan te nemen. Dat kan anders, maar is wellicht een incident geweest.
De...
De levertijd bleek langer te zijn dan tijdens verkoop was afgesproken. Dat is overigens met extra korting op hout 'goed gemaakt'.

Jammer dat ik niet op de hoogte ben gebracht van een wijziging in het aflevertijdstip. Zou tussen 8.00 - 12.00 uur geleverd krijgen. Werd na 16.00 uur.

Goede communicatie!!

Fred

Easy pallet essenhout besteld.
Prima op tijd bezorgd; perfect hout.
14% vocht dus kurkdroog.
Ik heb een nieuwe hout boer gevonden

Geen verbeter tips = Toppie

A. Kieft

Goed en duidelijk gecommuniceerd en gedaan wat is belooft. Het geleverde product is goed en geeft weinig as.

Ik ka ze nu niet verzinnen

p. laanstra

Prima hout en prima levering. Alleen jammer dat we niet de beloofde zak met aanmaakhoutjes en aanmaakblokjes hebben gekregen (was een speciale kerst korting).

Uitstekende service

svan den berg

Prima afhandeling

sterkere palletwagen ivm drempels ed

W. Stegenga

Nvt

Ik ben niet geinformeerd over het tijdstip van de bezorging. Dat was wel toegezegd. Gelukkig was ik thuis en kon ik de bestelling aannemen en betalen.

Reactie Haardhoutcompany.nl:

Geachte heer Stegenga,
hartelijk dank voor uw review.
Geachte heer Stegenga,
hartelijk dank voor uw review.
Door een storing zijn er die dag helaas geen verwachte aanlevertijden van een van onze vervoerders doorgekomen. We werken er elke dag hard aan om fout en probleemloos te werken en u optimaal te informeren over het verloop van de bezorging.
We wensen u veel stookplezier.
Haardhoutcompany.nl

P.Teeuwen

Prima bedrijf

De vrachtwagen chauffeur moest met een steekwagentje de zware pallet op de oprit rijden. Dit ging zeer moeizaam. We hebben e.e.a. met z'n tweeën voor elkaar gekregen. Maar een elektrische... De vrachtwagen chauffeur moest met een steekwagentje de zware pallet op de oprit rijden. Dit ging zeer moeizaam. We hebben e.e.a. met z'n tweeën voor elkaar gekregen. Maar een elektrische palletwagen zou een verbetering zijn, en minder stress voor de chauffeur.

Schildersbedrijf Pipping

Ben er al jaren bij en betrouwbaar netjes en duidelijk op de site.

neen