Een goede ervaring. Vorig jaar ook al besteld.

Ron Janssens

Mijn eerste ervaring is meteen een goede! Duidelijke informatie op de website over de verschillende keuzes aan haardhout. Oven gedroogd haardhout is echt droog. Ook is de zelf in te plannen... Mijn eerste ervaring is meteen een goede! Duidelijke informatie op de website over de verschillende keuzes aan haardhout. Oven gedroogd haardhout is echt droog. Ook is de zelf in te plannen afleverdatum een prima service.

De vrachtwagen was uitgerust met een slecht functionerende pompwagen waardoor de door mij bestelde jumbopallet niet door 1 persoon te manoeuvreren was. Gelukkig was ik zelf thuis (hetgeen bij een... De vrachtwagen was uitgerust met een slecht functionerende pompwagen waardoor de door mij bestelde jumbopallet niet door 1 persoon te manoeuvreren was. Gelukkig was ik zelf thuis (hetgeen bij een zogenaamde discountdelivery niet nodig zou moeten zijn)zodat een handje kon toesteken.

Prima en efficiënt bedrijf

Lever de zaken op de dag dat je zegt te leveren..niet een dag eerder.
Beloon trouwe klanten met de 'actie' die ze vorig jaar ook telkens kregen wanneer ze bestelden

Martin Dul

Prima. ik ben snel gebeld en de bestelling is op beloofd tijdstip.

Houtopslag Twin: de beschrijving hoe de houtopslag in elkaar gezet moest worden, was erg klein. Waarom deze niet op een heel A4 afgedrukt ipv half A4. Ik denk dat de haardhoutcompany dit bij de... Houtopslag Twin: de beschrijving hoe de houtopslag in elkaar gezet moest worden, was erg klein. Waarom deze niet op een heel A4 afgedrukt ipv half A4. Ik denk dat de haardhoutcompany dit bij de leverancier moet afdwingen.

Borgonje

Duidelijke info over houtsoorten

Prima gedaan. Levering keurig op tijd, chauffeur zette de pallet precies op de aangewezen plek.
Hout mooi gestapeld, erg strak.
Kwaliteit van berk prima, mooi vuur in de houtkachel.

In Frankrijk zag ik gebundeld hout in een pallet. De bundeling was een dubbele plastic band. Hierdoor is de pallet erg snel uit te pakken en onder dak te plaatsen. Daarnaast ook gemakkelijk naar de... In Frankrijk zag ik gebundeld hout in een pallet. De bundeling was een dubbele plastic band. Hierdoor is de pallet erg snel uit te pakken en onder dak te plaatsen. Daarnaast ook gemakkelijk naar de haard te verplaatsen.
Voordeel boven net is dat het hout niet ergens in het net blijft haken.

Dapper