Frans Rensen

Goede kwaliteit en professionele logistiek

Bevestig sneller dat de door mij opgegeven voorkeursdatum akkoord is
Op de afleverdatum is de logistieke afdeling pas na 08.00 uur bereikbaar.

Netjes en acuraat

x

Geweldig

Nee eigenlijk niet

Net en overzichtelijk bestelproces. Fijn dat je ook een bezorgdatum kan aangeven. Het tijdspad krijg je keurig per mail binnen. Voorbeeld voor veel organisaties!

Het product is voldoet...

Het product is voldoet aan de verwachtingen. De omschrijving is echter klein en was lichtelijk verregend waardoor het amper te lezen valt.

Zeer tevreden!

Uitstekende service en houden zich aan de afspraak. Ook het bedrijf dat het hout kwam brengen was perfect op tijd.

Eric de Jong

Via Harrie Leenders en soepele opstelling bij vorige bestelling graag teruggekomen.

Het inloggen bleek wat lastig. Na aanvragen nieuw wachtwoord kon niet worden ingelogd.

M.A.Hamers

Zeer correcte afhandeling volgens afspraken. Keurig verzorgde zending. Is voor herhaling vatbaar wat in ieder geval komt.

de haan

Als er op de site staat dat het binnen paar dagen wordt geleverd en dat is niet zo kun je dat beter niet vermelden

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief

De tijden van aflevering die doorgegeven waren kwamen niet overeen met de tijden die op de vrachtbrief stonden. Daardoor was ik niet thuis met de levering.Dit was bij mij niet erg omdat de betaling... De tijden van aflevering die doorgegeven waren kwamen niet overeen met de tijden die op de vrachtbrief stonden. Daardoor was ik niet thuis met de levering.Dit was bij mij niet erg omdat de betaling al geregeld was,maar ik vond het jammer.