van broekhoven

Kundig en goed bedrijf. Goede service.

nee.

h.h. faber

Alleen maar goed. service en kwaliteit.

de enige tip is om op dit niveau te blijven

Uitstekend, zowel qua afspraken over levering als over kwaliteit van het geleverde hout.

Uitstekende planning en follow-up.

Goed om te bestellen maar blijft wel een black-box. Je krijgt na de bestelling niet te horen hoe iets geleverd wordt en pas een dag van te voren binnen welke 3 uur iets geleverd wordt.... Goed om te bestellen maar blijft wel een black-box. Je krijgt na de bestelling niet te horen hoe iets geleverd wordt en pas een dag van te voren binnen welke 3 uur iets geleverd wordt. Communicatie mbt levering (hoe, precies wanneer) moet eerder en beter en specifieken

Beter informeren hoe iets wordt geleverd ivm bereikbaarheid
Even een belletje voorafgaand aan de levering om het door te nemen
lever window ( 3 uur) veels te ruim. Niet op te plannen...
Beter informeren hoe iets wordt geleverd ivm bereikbaarheid
Even een belletje voorafgaand aan de levering om het door te nemen
lever window ( 3 uur) veels te ruim. Niet op te plannen vanuit de klant!

Alles volgens afspraak verlopen. Veel hout ontvangen ;-)
Of de kwaliteit van het hour goed is, moeten we nog gaan ervaren. We hebben er alle vertrouwen in

Kraus

In het algemeen positief behoudens de informatie over het moment van levering zelf email hierover moeten versturen

Zelf daags voor levering email moeten sturen om te weten wat de stand van zaken rond onze levering was

alberto wetzler

Is de eerste keer dat ik iets besteld heb dus ervaring is minimaal maar wat tot nu toe is geweest alleen maar goede ervaring

koerierdienst het pakket bij de buren te laten afleveren en niet op het einde van de straat, b en toen met de auto het pakket alsnog moeten gaan halen

Marcel Vinkesteyn

Uitstekend, bestelling geplaatst, gebeld voor afspraak en geleverd, alles keurig zoals je het ook graag wilt zien.