kees

Tot nu goed

Misschien is het handig als alle chauffeurs over een elektrische pompwagen zouden beschikken

A m c m p Cuppers

Top. Zie hier onder.

Zou het niet weten.

Was voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb.
Ervaring is zo goed dat ik volgende keer terug kom.
Van bestelling tot levering zoals het verwacht mag worden.

Ingeborg

Hierbij wil ik mijn tevredenheid kenbaar maken. Afspraken en bezorgen lopen perfect. Ik kan weer genieten van de openhaard van eind november tot en met eind maart 2015..
Hartelijke groeten en...
Hartelijke groeten en ga zo door.

Mevr. I. Fabriek

Ik heb voor de eerste keer haardhout bij deze firma besteld via internet.
Dat is me prima bevallen. Zowel het online bestellen als de bezorging aan huis.

Betreft eerste bestelling. Prima gegaan. Met name levering door transporteur Hoekstra top mede vanwege zeer helder track&trace systeem.

Misschien op site aangeven of bv. lege pallet ook te stoken is of niet.

Bart

(Bewerkt)

Ik had een Easypallet oven gedroogd essen hout besteld, snelle levering en een correcte aflevering,
de maten van de pallet waren kleiner dan op de site vermeld stond, en dus was ik in de veronderstelling dat ik minder hout kreeg dan was beloofd.
Na telefonisch contact werd duidelijk, dat ik de binnenmaat had gemeten en dat op de site de buitenmaat stond vermeld, mijn teleurstelling was dus ook gedeeltelijk aan mij zelf te wijten, en op de site moet het eigenlijk duidelijker staan.
om mij tegemoet te komen heeft Haardhoutcompany mij een nieuw voorstel gedaan om mijn teleurstelling weg te nemen, dit voorstel heb ik met volle tevredenheid aangenomen.
hiermee geeft Haardhoutcompany dus aan dat een tevreden klant even belangrijk is als een nieuwe klant.
SUPER opgelost.

I.vankesteren

Prima levering, netjes afgehandeld,
kwaliteit hout valt tegen.

beter hout leveren