X

Eerste bestelling. Nog geen ervaring.

Arjen

Snelle levering en mooi gekloofd hout

Extra notitie met beschrijving over waar te leveren was in zijn geheel niet aangekomen bij de chauffeur

H.J. Martens

Eerste ervaring is goed

Vermelden hoeveel je bestelt in aantal m3 gestapeld/los gestort.

Guus

Dit zijn wel de allermooiste pallets met haardhout

Zorg dat jullie het zo houden dan hoef ik niet meer op zoek naar een andere leverancier. :)

Danielle

Geen.

Houtcompany

Ik kreeg op woensdag een mail dat het hout op donderdag tussen 15:30 en 17:30 uur bezorgd zou worden, in werkelijkheid stond de auto al om 10:00 uur voor de deur. Het was toeval dat ik er was....Ik... Ik kreeg op woensdag een mail dat het hout op donderdag tussen 15:30 en 17:30 uur bezorgd zou worden, in werkelijkheid stond de auto al om 10:00 uur voor de deur. Het was toeval dat ik er was....Ik snap dat het moeilijk is om het nauwkeurig te voorspellen, maar dit wel extreem.

Van Oosterhout

Bij aanvraag heb ik uitgelegd hoe de pallet in mijn schuur geschoven moest worden. Bij levering bleek dit niet mogelijk te zijn. Heb alles handmatig moeten afladen. Jammer, want dat had voorkomen... Bij aanvraag heb ik uitgelegd hoe de pallet in mijn schuur geschoven moest worden. Bij levering bleek dit niet mogelijk te zijn. Heb alles handmatig moeten afladen. Jammer, want dat had voorkomen kunnen worden.

Aan de telefoon beter naar de wensen van de klant luisteren. Hier lijkt het erop dat de bestelling gaat voor de tevredenheid van de klant.

johan

Positief, op tijd geleverd, goed materiaal