Emiel de Bekker

Doen wat ze beloven!

Goedemorgen,
Fijn dat je tevreden bent en ziet dat wij doen wat we beloven!
Wij willen je veel warmte toewensen van ons hout!
Team haardhoutcompany

Paul Saanen

Prima dienstverlening

Goedemorgen,
Fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening, dat horen wij graag en gaan wij zo ook doorzetten!
Groeten Team Haardhoutcompany

Alphons

Voor het luttele bedrag van €600,— een hotdeal pallet berkenhout met 5 zakken aanmaakhout gekocht. Toen de pallet geleverd werd zag ik al direct dat het hout niet mooi strak gestapeld was. Her en... Voor het luttele bedrag van €600,— een hotdeal pallet berkenhout met 5 zakken aanmaakhout gekocht. Toen de pallet geleverd werd zag ik al direct dat het hout niet mooi strak gestapeld was. Her en der zaten gaten in de pallet. Dit irriteert mij enorm, zeker gezien het feit dat er voor dat hout zoveel geld betaald moet worden. De 1e 4 leveringen waren naar volle tevredenheid, de 5e levering was een lachertje. Deze klacht is bij jullie bekend en onderbouwd met foto’s. Als goedmaker kreeg ik een tegoedbon van €150,— . Bij deze laatste levering heb ik de bon verzilverd maar gezien de gaten in de pallet lijkt het meer op een sigaar uit eigen doos. Omdat ik er gewoon geen zin meer in heb om elke keer verhaal te gaan halen, heb ik m’n verlies maar voor lief genomen.
Als laatste wil ik melden dat bij levering 5 de pallet vol zat met kleine stukjes aanmaakhout, levering 6 was omgekeerd; hele boomstammen zaten er dit keer bij.

Duidelijker uitleg geven over de maten van de pallets. Waarom bij de ene 200cm hoog en waarom bij de andere weer 210cm hoog.

Bouchien Dodde

Snelle service,en top verzorgd

Kan er niet een bedenken

Goedemorgen,
Fijn dat je tevreden bent over onze service en dat je geen verbeter punten kan verzinnen.
We will keep on the good work!

F Kamp

Heel goed

Goedemorgen,
Fijn dat je tevreden bent over ons! Daar doen we het voor!
Team Haardhoutcompany

Pallet te vroeg geleverd, was volgens mij ook niet de juiste maat blokken.

bij aangekochte pallet moeten gelijk de punten worden vermeld bij de klant zie laatste order

Prima service en oprijd geleverd.

Goedemorgen,
Fijn dat je tevreden bent over onze service en tijdige levering. Dat horen wij graag!
Wij willen je veel stookplezier toewensen!
Team Haardhoutcompany

beter opletten waar de producten worden geleverd nu komt het transport bedrijf bij mij thuis met een kooiaap die ten eerste veel te groot is om de pallet neer te zetten waar ik hem graag wil hebben... beter opletten waar de producten worden geleverd nu komt het transport bedrijf bij mij thuis met een kooiaap die ten eerste veel te groot is om de pallet neer te zetten waar ik hem graag wil hebben en hij is veel te zwaar waardoor mijn oprit flink beschadigd is

Dik

Nadat e gewenste houtsoort niet voorradig bleek te zijn, bood Haardhoutcompany een prima alternatief aan.
Deze werd tijdig geleverd.👍👍

Goed is goed

Reactie Haardhoutcompany.nl:

Goedemiddag, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Dat horen wij graag!

Oosterhoff

Ervaring met het bedrijf zijn doorgaans prima. Deze keer echter hebben we 2x warmte gehad van het bestelde hout. 1x door het te verbranden (prima gedroogt overigens) en de 2x doordat we 75% van de... Ervaring met het bedrijf zijn doorgaans prima. Deze keer echter hebben we 2x warmte gehad van het bestelde hout. 1x door het te verbranden (prima gedroogt overigens) en de 2x doordat we 75% van de levering nogmaals hebbem moeten kloven. :-(.

Zie boven.