Jaap en Annette Houtekamer

Wij zijn erg tevreden. De kwaliteit van het droge hout is goed. We hebben vorig jaar 1 keer te nat hout ontvangen en werden toen heel vriendelijk voorzien vaneen palet hout die we uitgesteld mochten... Wij zijn erg tevreden. De kwaliteit van het droge hout is goed. We hebben vorig jaar 1 keer te nat hout ontvangen en werden toen heel vriendelijk voorzien vaneen palet hout die we uitgesteld mochten betalen.

Louis Martin

Komt afspraken na

Kees Ros

Uitstekend! mooi hout, goede bezorging, niks mis mee.

Zou niets weten

Renske Hehenkamp

Prima hout. Snelle goede levering. Zeer fijn En betrouwbaar bedrijf

Jan vd Bogaard

Goed, doen wat ze beloven

Vervoer is uit besteed. Op zich niet erg maar krijgt laat door (kreeg om 10 uur pas een bericht op de dag vd levering) hoe laat er geleverd wordt. Mag wel dag van te voren. Bij een eerdere... Vervoer is uit besteed. Op zich niet erg maar krijgt laat door (kreeg om 10 uur pas een bericht op de dag vd levering) hoe laat er geleverd wordt. Mag wel dag van te voren. Bij een eerdere bestelling stonden ze om 7 uur al voor de deur. Dus ik was er vroeg uit terwijl het laat in de middag geleverd is.

Jaap van Vliet

Alle keren dat er geleverd is een goede ervaring! Mooi droog hout en degelijk verpakt. Laatste keer was de pallet helaas beschadigd dus toen was het even emmeren maar het liep allemaal goed af.

Niet als zodanig.

Hans Otten

Top, snel geleverd, goede kwaliteit en prijs

henk reedijk

Rene

Top alles goed geregeld en op tijd

nee

Top! Goede website met uitleg van wat je nodig hebt en waarom, snelle levering en topkwaliteit hout.

Helaas, geen verbeterpunten. Jullie scoren al 5 sterren!