van santen

Weinig keus aan houtsoorten, maar aflevering goed

grotere voorraad hout

Vos

Goed product met dikke prijs

Palletwagen bezorger kan beter

Schroeder

Matig

Betere kwaliteit hout leveren

Prima geregeld met Haardhoutcompany pallet stond al op de oprit toen de chauffeur aanbelde!

Bericht wanneer levering zou komen (tijdstip op de dag) kwam 15 minuten voor levering binnen. Dat had eerder gemogen.

Ouwehand

Prima hout, alleen jammer dat de chauffeur niet de moeite nam om even mee te kijken of het hout niet in de tuin gereden kon worden. Veel extra werk voor ons om al het hout van buiten de tuin in het... Prima hout, alleen jammer dat de chauffeur niet de moeite nam om even mee te kijken of het hout niet in de tuin gereden kon worden. Veel extra werk voor ons om al het hout van buiten de tuin in het houthok te krijgen.

Neen

Met Haardhoutcompany.nl hebben we zelf hele goede ervaringen

Andere vervoerder kiezen

Helaas waren de pellets onder het hout stuk bjj levering zodat ik ze niet goed kon neerzetten heb ze eerst zelf moeten repareren

Of beter vervoeren of betere pellets gebruiken

Rien Nigten

Doet wat het moet doen

W. Hermens

Prima service en bijzonder klantvriendelijk

Wij zijn heel tevreden over haardhout company. Een fijne levering op de plek waar we het graag wilden hebben.

Ik weet niet of ik het een verbeterpunt mag noemen. Wij zijn al wat oudere mensen en krijgen dan zo'n hele grote pallet met eikenhout. Dat is een hele klus om dat van de voorkant naar de achterkant... Ik weet niet of ik het een verbeterpunt mag noemen. Wij zijn al wat oudere mensen en krijgen dan zo'n hele grote pallet met eikenhout. Dat is een hele klus om dat van de voorkant naar de achterkant te sjouwen en stapelen. We vragen ons af of er ook eikenhout in netten geleverd kan worden. Dat zou voor ons een stuk handiger zijn.