Meedenken en klantvriendelijk

Prettig , wel prijzig

Prijs is hoog !

Goede kwaliteit eiken.

Mogelijks iets moderniseren?

Bezorger vond het teveel moeite om de pallet hout door de tuinpoort te manoeuvreren en liet hem op de stoep achter. Terwijl ik, als oudere alleenstaande vrouw, er alleen voor stond

Zie boven

Jan Willem Floor

Goed droog hout; brandt uitstekend!

Iets beter aangeven wat “reserveren” inhoudt. En hoe het contact verloopt als hout beschikbaar is

Het bestelde haardhout is netjes op tijd geleverd!! Met de elektrische palletwagen tot voor de houtopslag, dat ging prima. In een paar uurtjes had ik het hout in de opslag liggen, en de pallet als... Het bestelde haardhout is netjes op tijd geleverd!! Met de elektrische palletwagen tot voor de houtopslag, dat ging prima. In een paar uurtjes had ik het hout in de opslag liggen, en de pallet als aanmaakhoutjes in stukjes er naast. Ik kan weer stoken, het hout is mooi droog en brand(verwarmd) perfect :-)

De mail-gelegenheid over het juiste vervoer trailer/bakwagen werkt heel goed, maar ik vind dat het meer naar voren in de web-site moet zodat het beter zichtbaar word. De juiste vrachtwagen is zo... De mail-gelegenheid over het juiste vervoer trailer/bakwagen werkt heel goed, maar ik vind dat het meer naar voren in de web-site moet zodat het beter zichtbaar word. De juiste vrachtwagen is zo gemakkelijk voor de chauffeur als ook voor de ontvanger!!

P. determann

Goed, netjes, goede communicatie via mail. Prima hout

Bert

Overzichtelijke website, gemakkelijk online te bestellen en keurige aflevering

Alles prima gegaan, zo doorgaan.

F.C. Delwel

Makkelijk bestellen en zorgvuldig geleverd. Komt afspraken na.

Rober

Super geregeld