Laanstra

Altijd goed droog hout maar kost wel wat meer

Laatste keer was ik niet goed geïnformeerd over de vertraagde levering. Maar komt door te korten.

Lammert Hekman

Prima ervaringen

Geen verbetertips vanuit uit mijn klantpositie

Jan

Mooi hout. Netjes en op tijd geleverd.

Geen tips.

Yvonne

Snelle, goede communicatie en levering naar wens.

Slechts DANK voor eerlijke informatie.

Ann

Mooi droog hout, op tijd geleverd.

Minder duur maken

Lejeune P

Al jaren TOPkwaliteit

Frederik

Betere communicatie door vervoerder. De klaar-voor-levering-mail kwam om 10.50 uur binnen, de chauffeur stond 2.5 uur eerder al op de stoep!

Marco Lont

Normaal mijn eigen hout. Nu even niet. Mijn eerste ervaring met uw bedrijf was een uitstekende. Prima hout en voor de niet ervaren stoker goede aanwijzingen. Bovendien een snelle service.

Snelle levering maar chauffeur had wel wat meer moeite mogen doen met het neerzetten van de pallet. Nu moest ik (in de stromende regen) een halve pallet leegruimen en stapelen terwijl met een beetje... Snelle levering maar chauffeur had wel wat meer moeite mogen doen met het neerzetten van de pallet. Nu moest ik (in de stromende regen) een halve pallet leegruimen en stapelen terwijl met een beetje meer moeite en creativiteit de pallet in de tuin gereden had kunnen worden.

Zie hierboven. Neem een plaat mee oid waardoor de heftruck op zachte ondergrond kan keren om in een tuin te komen. Of bekijk met de klant ter plaatse naar een oplossing.

Geleverd conform afspraak