Wiepie Huisman

Houtlevering is prima

Maar gratis bestelde aanmaakblokjes niet geleverd . Zou ik over gebeld worden is niet gebeurd

A. Laurijssen

Tot nu toe 2 keer besteld. Mooi hout en op de afgesproken tijd geleverd.

Hans Jongeling

Zeer eenvoudig te bestellen, ik had een foutje gemaak, even gebeld en was meteen opgelos. Chauffeur belde 3 kwartier van te voren en was mooi op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam bij het... Zeer eenvoudig te bestellen, ik had een foutje gemaak, even gebeld en was meteen opgelos. Chauffeur belde 3 kwartier van te voren en was mooi op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam bij het lossen,
Tevreden, jazeker aanrader

Geen, helemaal top

reinier dick

Bakker

Prima afhandeling van de bestelling.
Administratief, bezorging én materiaal alles was perfect.

Indien het mogelijk zou zijn om een pallet wagen te gebruiken die een drempel kan nemen zodat de bestelling precies op de plaats van bestemming kan komen, bijvoorbeeld in een schuurtje, dan heb je... Indien het mogelijk zou zijn om een pallet wagen te gebruiken die een drempel kan nemen zodat de bestelling precies op de plaats van bestemming kan komen, bijvoorbeeld in een schuurtje, dan heb je een sterk verkoop argument. Overigens, niets dan lof voor de chauffeur, zeer voorkomend en welwillend.

Klaas

Zeer vlotte levering en hout is goed droog

Fam L

Goed. Snel geleverd en hout brand mooi.

Melding over bezorgtijd was cryptisch en niet accuraat. Chauffeur was bijna 2 uur later dan aangekondigd.

Pieter

Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit hout.

Piet

Goede service Mooi schoon hout

Houden zo

Peelen

Zeer prettig

Bij ons kunnen de vrachtwagens niet draaien.
Te grote auto helemaal achteruit een drukke weg op .