chris hillebrand

Positief

Jan

Prima hout, strakke pallet en vlotte service

Perfect geregeld. Besteld en de volgende dag geleverd. Mooi hout.

Prijs mag wel iets lager

Gerard

Ik heb 2 pellets hout besteld, een voor mij en een voor de buurman. De pallet voor mijn met beukenhout 37 cm was ok, die voor de buurman duidelijk niet, hij had blokken 25 cm haagbeuk besteld,... Ik heb 2 pellets hout besteld, een voor mij en een voor de buurman. De pallet voor mijn met beukenhout 37 cm was ok, die voor de buurman duidelijk niet, hij had blokken 25 cm haagbeuk besteld, echter de middelste rij waren veel kleine stukjes, en andere houtsoorten als haagbeuk. Hij was not amused, en heeft jullie zelf al contact opgenomen.

De middelste rij hetzelfde hout als de buitenkanten.

Reactie Haardhoutcompany.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie, de klacht van uw buurman was ons bekend. We hebben hiervoor vorige week direct contact met hem opgenomen en we ontvingen deze reactie van hem; "Dat is goed!... Hartelijk dank voor uw reactie, de klacht van uw buurman was ons bekend. We hebben hiervoor vorige week direct contact met hem opgenomen en we ontvingen deze reactie van hem; "Dat is goed! Bedankt voor de nette afhandeling! Ik waardeer het zeer!"

Jan

Perfect.

Omejoop

Aanrader !! alles volgens afspraak prima hout

alles perfect verlopen houden zo

henk

Zeer goed, snelle levering en super hout

zou het niet weten

Uitstekend ook na klacht over kwaliteit van het hout, snel, adequaat en klantvriendelijk opgelost, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Lever tijd up to date houden gedurende de dag van levering.