Romano Van der westen

Super direct de volgende dag geleverd

Ger Luttmer

Heel goed. Ben gewend los , nat, hout gestort te krijgen achter mijn tuin. Dichtbij dus. Nu ca. 10m verder op de straat. Heel goed bevallen. Lichter, droog, hout makkelijk uit de krat in een... Heel goed. Ben gewend los , nat, hout gestort te krijgen achter mijn tuin. Dichtbij dus. Nu ca. 10m verder op de straat. Heel goed bevallen. Lichter, droog, hout makkelijk uit de krat in een boodschappen tas. Dat naar mijn vrouw in de tuin gebracht. Zij vulde het houthok en gaf mij weer een lege tas gelijk mee. 2,5 uur gewerkt en tussendoor koffie. Klaar. Veel gemakkelijker. Dat blijf ik dus doen!

Minder vroeg leveren. Evt. met kraan dichterbij zetten. Die steekwagens gaan niet over gras. Eigenlijk niet zo belangrijk die tips

Lena van den Bosch

Heel goed geregeld en snel geleverd.

Geen. Goed bedrijf, snelle service

Edwin ten Nijenhuis

Prima ervaring tevreden over bedrijf en bestelde product alhoewel het hout wel heel erg droog is.

U doet het goed, ga zo door.

C.Keg

Geweldige service

Prima service, prima product!

De tijdindicatie voor de aflevering kan beter. Of je kunt aangeven dat er het beste iemand de hele dag thuis aanwezig kan zijn, ook omdat het afstapelen sowieso veel tijd in beslag gaat nemen.

Margré Mijer

Prima service!

Aanmaakhoutjes bestellen in kleinere hoeveelheden zou fijn zijn.

Klaas

Snel, voordelig en super droog hout.

Dat op dag van bezorging doorgegeven wordt wanneer het hout ongeveer komt. De vervoerder heeft dit niet doorgegeven, in tegenspraak met wat in uw mail beloofd werd.

Zat hier en daar behoorlijk ruimte tussen blokken o a door extra banden

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
zij leveren op tijd en het haardhout is goed droog zodat ik het meteen kan stoken.

Ik zou geen verbeter punten weten.