My general experience was really good, All my concerns were address with proper explanation support and help
Pascal
Heel erg goed
Stan
Erg fijn, goed geholpen en veel begrip voor mijn situatie na ongeluk, maar ook mijn algemene situatie als student.
Mariska Jansen
Zeer adequate handeling, komt snel langs voor evaluatie en goede communicatie gedurende de afwikkeling.
Michelle Hendriks
Helemaal top! Overal werd aan mee gedacht en mee geholpen. Na het ongeluk had ik flink veel stres en dit is toch wel grotendeels voor mij verlicht!
Jeroen
Aangewezen door mijn verzekeraar. Fijn en makkelijk in de correspondentie, komt afspraken na en heeft oog voor de persoon en niet alleen het dossier. Legt alle mogelijkheden rustig in makkelijke...Aangewezen door mijn verzekeraar. Fijn en makkelijk in de correspondentie, komt afspraken na en heeft oog voor de persoon en niet alleen het dossier. Legt alle mogelijkheden rustig in makkelijke taal uit en geeft advies over de mogelijkheden.
Enes
Zeer prettige ervaring gehad met mijn advocaat Long Tu
Theo Metks
Ik ben dik tevreden over de ervaringen die ik met Haartsen Letselschade heb gehad.