Van Peteghem Paul

Mijn ervaring blijft zeer positief over de administratieve behandeling en over de manier, waarop de heer Toorians zich opstelde om steeds voeling te houden met de patiënt en om hem ruggensteun... Mijn ervaring blijft zeer positief over de administratieve behandeling en over de manier, waarop de heer Toorians zich opstelde om steeds voeling te houden met de patiënt en om hem ruggensteun te geven.
Eén probleem bleek de uitwisseling van het document van de osteopaat, dat kennelijk naar Tilburg is gestuurd en niet naar Schoonhoven.

Lh kerkvliet

Heel goed en alert

L.Duijmelinck

Tevreden

Michel van Son

Heel erg goed. Duidelijke communicatie en heldere stappen.

Sanne

Prettig en persoonlijk wat erg fijn is in een situatie zoals deze.

Stephanie

Goed, zelf had ik al bijna de hoop opgegeven maar er kwam telkens weer een nieuw idee naar voren waardoor er na ruim een jaar eindelijk een schadevergoeding is gekomen.

schouten

Wij zijn super goed geholpen.
contact verliep soepel.

Thieu Sillekens

Mijn ervaring met Haartsen is erg positief. Ik ben door Haartsen enorm goed begeleid door een traject dat voor mij volledig onbekend was. Niet alleen hebben ze mij daarin begeleid, maar ze hebben... Mijn ervaring met Haartsen is erg positief. Ik ben door Haartsen enorm goed begeleid door een traject dat voor mij volledig onbekend was. Niet alleen hebben ze mij daarin begeleid, maar ze hebben mij ook veel werk en correspondentie met andere partijen uit handen genomen.

Annemieke Middendorp

Goed bereikbaar, je wordt op de hoogte gehouden bij alle ontwikkelingen, word goed naar je geluisterd en eerlijk advies

van Genugten

Mijn ervaring met Haartsen Letselschade is heel positief. Dit komt doordat het personeel heel erg toegankelijk is; zowel in snelle bereikbaarheid, maar ook in de directe communicatie zijn zij... Mijn ervaring met Haartsen Letselschade is heel positief. Dit komt doordat het personeel heel erg toegankelijk is; zowel in snelle bereikbaarheid, maar ook in de directe communicatie zijn zij duidelijk, open en eerlijk. Daarbij heb ik het als heel prettig ervaren dat ik één aanspreekpunt had en deze persoon heel betrokken en begripvol was. Ondanks de corona hebben wij goed contact gehouden en dingen kunnen organiseren en regelen.