H kral

Goed product levering ok

Ik heb een klacht ingediend omtrent de bezorging en nog geen enkele reactie ontvangen

Reactie Haarverzorging-online.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Wij vinden het heel jammer dat u in de review plaatst dat wij geen enkele reactie hebben gegeven omtrent u klacht, aangezien wij zeker op uw mail hebben gereageerd. Op 24 mei is uw klacht binnengekomen en er is die dag ook meteen gereageerd via de mail. Wij hebben ook meteen contact opgenomen met PostNL zoals wij ook in de mail aan u hebben geschreven. Wij waren ook blij dat u de klacht van bezorging aan ons door heeft gegeven aangezien wij er ook vanuit gaan dat pakketten gewoon worden afgeleverd en niet in een pot naast de deur worden gezet als er niemand thuis is. Wij hebben PostNL ook benaderd met deze klacht en zij hebben zelf ook aan ons laten weten dat dit niet de bedoeling is dat pakketten zo afgeleverd worden. Zij hebben aangegeven dat ze de bezorger er ook op aan zouden spreken. Ik ga er dan ook vanuit dat ze dit gedaan hebben. Helaas kunnen wij daar niets aan veranderen zodra een pakket bij ons de deur uitgaat zijn wij ook van derden afhankelijk. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Haarverzorging-online

Noushin

Ik heb parfums gekocht

Bjorn

Luchtje besteld. Luchtje ontvangen. Niks bijzonders te melden.

John

Prima service, snelle levering!

Sandra van Duijn

Heerlijke luchtjes en snelle service

Prima, snelle levering, leuk verpakt!

Hele goede en snelle service. Ik ben goed geholpen en snel antwoord op mijn vraag toen ik mailde. Ik wilde graag nog wat toevoegen aan de bestelling en dit werd gelijk geregeld. Volgende keer bestel... Hele goede en snelle service. Ik ben goed geholpen en snel antwoord op mijn vraag toen ik mailde. Ik wilde graag nog wat toevoegen aan de bestelling en dit werd gelijk geregeld. Volgende keer bestel ik weer bij dit bedrijf :)