Marten Edens

Snelle reactie op bestelling en snel verstuurd

Een goed bedrijf wat staat voor hun producten.

Lianne

Prima snel en keurig verpakt geleverd! In de tussentijd heel netjes op de hoogte gehouden via mail hoelang het duurde en waar mijn pakketje was.
1 dingetje de laatste mail of ik een...
1 dingetje de laatste mail of ik een beoordeling wil geven staat vol met spelfouten en begint in half engels half nederlands.
Doet verder niks af aan dit bedrijf maar misschien even verbeteren laten controleren?

Prima producten, snelle levering.

Natasja

Goed, snelle levering.

Thijs ten Hagen

Snelle verzending en heerlijke geurtjes

Bestelling is nog steeds niet binnen, maar ik denk dat het aan post.nl ligt

Reactie Haarverzorging-online.nl:

Helaas heb ik net ook geconstateerd dat uw bestelling nog niet is geleverd. Ik heb hiervan direct melding gemaakt bij PostNL en zij gaan het uitzoeken helaas is het nu net voor het weekend dus zij... Helaas heb ik net ook geconstateerd dat uw bestelling nog niet is geleverd. Ik heb hiervan direct melding gemaakt bij PostNL en zij gaan het uitzoeken helaas is het nu net voor het weekend dus zij gaan hier maandag weer mee aan de slag. Mocht ik dinsdag nog geen veranderingen zien in de status dan zal ik een nieuwe bestelling voor u aanmaken en deze opnieuw versturen.

Ingrid

Snelle en betrouwbare service!