Duidelijke uitleg op de website en snelle levering.

Bas Wauman

Zeer snelle en professionele feedback betreffende vragen over het product. Dit voldoet ook aan de verwachtingen. Aanrader!

Edwin Matser

Razendsnelle levering en fijn dat het met dpd gaat

Goede, degelijke produkten

A.L. Burggraeve

Allereerst een uitstekende website. Voorzien van alle benodigde informatie.
Prijzen, telefoonnummer, e-mail, garantie, mogelijkheid tot retourneren van het gekochte
apparaat. Er zat...
Allereerst een uitstekende website. Voorzien van alle benodigde informatie.
apparaat. Er zat zelfs een retour formulier bijgesloten in de doos.
Ik heb de "LightAir ionflow Evolution ionisatie luchtreiniger" aangeschaft.
Als zwaar COPD patiënt leek mij dit bij uitstek een geschikt apparaat. Wel duur, maar nagenoeg onderhoudsvrij,
niet anders dan af en toe de aluminium koker schoonmaken.
De "LightAir"heb ik inmiddels een week draaien. En ik moet zeggen na een paar uur merkte ik al het enorme verschil.
De lucht was te vergelijken met een de frisse lucht na een hevige onweersbui. Ik kon weer goed doorademen en ook in mijn hoofd voelde het weer helder en minder zwaar. Ook heel belangrijk, als copd patiënt kan je bij een eventuele exacerbatie (longaanval) gelijk veel dingen afstrepen zoals pollen , vieze lucht, mogelijk ook bacteriën enz.. . Zelf heb ik tot nog toe geen longaanval meer gehad en heb minder of geen "luchtverwijderaar pufjes" nodig in huis, Super!
Tot op heden ben ik zeer tevreden. Een echte aanrader dus!

Lia oosterhof

Product zoals verwacht. Verzending vrij snel. We zouden een mailtje ontvangen wanneer levering zou plaats vinden, die is niet gekomen, was toevallig thuis. Netjes verpakt, duidelijke handleiding en... Product zoals verwacht. Verzending vrij snel. We zouden een mailtje ontvangen wanneer levering zou plaats vinden, die is niet gekomen, was toevallig thuis. Netjes verpakt, duidelijke handleiding en gratis testset erbij.

Reactie Habitatsolutions.eu:

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor uw review. U geeft aan geen bericht ontvangen te hebben van DPD met de tracking informatie van uw pakket. Wij hebben dit bij het verwerken van de order wel aangevinkt. Mogelijk dat deze mail dan in uw spambox terecht is gekomen. Normaliter ontvangt u van ons een orderbevestiging, een factuur, een bevestiging van verzending en separaat dan nog bericht van DPD met de tracking gegevens van uw pakket. Fijn te horen dat u desondanks wel thuis was en het pakket toch in ontvangst heeft kunnen nemen.
Klantenservice
Habitat Solutions