GCM Lindeman

Zeer te vreden

D.van der Meer

Uitstekend

AndyPandy

Het bedrijf heeft snel gereageerd op mijn emails/opmerkingen en heeft een defecte dop meteen vervangen. Ben wel teleurgesteld met de kwaliteit van het product.

Reactie Habitatsolutions.eu:

Beste,
Hartelijk dank voor uw review en uw suggesties ter verbetering.
Beste,
Hartelijk dank voor uw review en uw suggesties ter verbetering.
Wij zijn aan het kijken om ook het afleveren op een servicepunt aan te gaan bieden in de toekomst. Helaas is ons systeem hier op dit moment nog niet voor ingericht. DHL biedt dezelfde service als bijvoorbeeld PostNL waarbij een pakket ook bij de buren af gegeven kan worden als u niet thuis bent. Wij raden altijd aan om een afleveradres te kiezen waarop u zelf aanwezig bent om het pakket in ontvangst te nemen. Dit kan bijvoorbeeld ook een werkadres zijn.
Tijdens het verloop van uw order ontvangt u van ons meerdere mails. Net na uw bestelling een automatische orderbevestiging. Dan een mail met de verzendbevestiging en een aparte mail van DHL met daarin de tracking gegevens van uw pakket (als het een pakket betreft, bij verzending per briefpost ontvangt u deze niet). Het kan zijn dat één van deze mails in uw spam box terecht gekomen is. U geeft aan dat u de mails onduidelijk vindt. Wij zullen deze nog een door lopen of we deze aan kunnen passen.
Wij zetten klachten over onze producten wel degelijk door naar onze fabrikant waar nodig, dus uw laatste suggestie verbaasde ons enigszins. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren. Ondanks zorgvuldige zorg kan het helaas bij uitzondering wel voorkomen dat er een defect aan het product is. Dit zullen wij altijd direct oplossen zoals in uw geval ook gedaan is. Als een defect vaker voorkomt dan nemen wij uiteraard direct contact op met de fabrikant.
Klantenservice
Habitat Solutions BV

Dina van der Molen

Uitstekend supersnelle levering. Ik had s,middags besteld de andere dag s,ochtends al in huis !!!!!!

taylor

Hele snelle levering. Goed verpakt en goed produkt

Paula

Pas vooor de 1 maal besteld dus nog geen uitgebreide ervaring met dit bedrijf

BvH

Prima. Goede site, makkelijk bestellen, goederen op te halen.

Lahuis

Ik heb 2 doppers besteld

Gradie Coert-Paulus

Over het geheel vanaf bezoek website t/m platsen order, berichtgeving en bezorging puik in orde, houden zo.