Maak alleen gebruik van toezending waterfilters, maar zeer naar tevredenheid,tot nog geen foute zendingen en behoorlijk snel.
van lantschoot
Vlotte correcte communicatie
Habitatsolutions.eu
j.sabel
Zeer goede service mijn habit kon niet gemaakt worden en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd .
L. C. Kip
Aankoop van een LightAir twee maanden geleden was een heel goede keuze. Aflevering correct. Na twee maanden werkte de LightAir plotseling niet meer. Plotseling sloeg er een stop door en na contrôle...Aankoop van een LightAir twee maanden geleden was een heel goede keuze. Aflevering correct. Na twee maanden werkte de LightAir plotseling niet meer. Plotseling sloeg er een stop door en na contrôle bleek dat alle op die kring aangesloten verlichting en apparatuur normaal te werken. Behalve de LightAir. Mijn conclu- sie: de transformator moest te oorzaak zijn. Meteen gemaild met voorstel om eerst een nieuwe trafo te pro- beren. Volgende dag bevestiging en de dag daarop een nieuwe trafo ontvangen. LightAir werkte weer. De Light Air is een gemakkelijk te onderhouden apparaat. Enige opmerking: de mijne staat op de slaapkamer en dus schakel ik de verlichting ’s-nachts uit. Maar ook het controlelampje projecteerd een blauwe vlek op het pla- fond. Oplossing: een stukje karton er over.