P.Boonman

Ben erg tevreden

Pip

Bestelwijze is prima, informatie wanneer het product geleverd wordt is minimaal. Hierdoor nogal onduidelijk wanneer het product geleverd wordt.

Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Op de site staat bij de meeste producten een indicatieve levertijd, in uw geval was dit 5-10 werkdagen voor uw order omdat wij deze producten niet standaard op voorraad hebben. Wij hebben u per mail een dag na uw bestelling op de hoogte gebracht dat wij het product begin van de week erna verwachtten en dat we dan direct de verzending in orde zouden maken. Wellicht dat deze mail in uw spambox terecht is gekomen.
Bij verzending, ontvangt u een verzendbevestiging van ons en een bevestiging van DHL met daarin de tracking gegevens van uw order.
Mocht u vragen hebben over uw order dan kunt u uiteraard ook altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
Habitat Solutions BV

Janneke De Boer

Prima webshop overzichtelijk en snelle levering.

pondman

Prima. snelle levering. eerder dan verwacht

I van Dijk

Prima service

M.Kuurstra

Ervaring was goed. product is geleverd dat ik heb aangevraagd

bolle

Zeer snel geleverd.

H.M. Jacobs

Geen idee

Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Alle vragen kunt u stellen via info@habitatsolutions.eu of telefonisch via 0180-642070. Wij streven ernaar op werkdagen altijd binnen 24 uur te reageren op mails, maar anders in ieder geval de dag daarna. Via mail houden wij u op de hoogte van het verloop van uw order. Zo ontvangt u per mail bericht als uw order verzonden wordt en ontvangt u per mail ook de tracking gegevens van uw order. Mails komen soms in de spambox terecht dus controleer ook altijd even of daar geen mail binnen is gekomen.
Habitat Solutions

Paulo

Mijn gekochte produkt (= waterfilterkan voor gezuiverd drinkwater) is op de website goed omschreven en makkelijk te bestellen.

Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Meer informatie over de inhoud van het filter vindt u in de video bij de aqua optima double life filters, maar we zullen kijken of we deze informatie nog duidelijker op de site weer kunnen geven.
Habitat Solutions BV