7.4/10
7.6/10
7.2/10

Haco Amsterdam

Slechte kwaliteit banken

Snelle reactie eerste keer probleem

Opties aanbieden

Amsterdam

Vrienden

Koppert

Vanuit een hoekbank een 2 en 3 zits bank besteld. Bank in de winkel zat lekker banken thuis zitten totaal niet. Het lijkt wel of we op een stuk beton zitten. Banken staan nu 5 weken
Krijgen als...
Krijgen als antwoord dat het wel eens maanden kan duren voor de bank lekker gaat zitten. Er moeten nl allerlei kamertjes kapot gaan voor een lekkere zit.
Nou nog nooit van gehoord en ik koop geen banken die maanden ingezeten moeten worden
Ook is er een naad los dit 3 juni al gemeld maar nog niks gehoord van de leverancier

Verkoop verliep vriendelijk

Misch je eens in een klant verplaatsen

Spijkenisse

Hoe heeft u ons gevonden?

In het verleden meubeltjes voor mijn vader gekocht

Beste hr./mevr. Koppert,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je banken. We willen dit graag verder onderzoeken en een passende oplossing bieden.
Je...
Beste hr./mevr. Koppert,
Je kan het beste je vraag sturen naar spijkenisse@haco-wonen.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
We horen graag van je.
Team Haco Wonen en Slapen

De Koning

In september vorig jaar hebben wij een mooie fauteuil gekocht a 400 euro.30 Sindskort zitten er drie deuken in de rugleuning en is de vulling weggezakt.
1 week geleden gebeld en gemaild met...
1 week geleden gebeld en gemaild met foto's en een klacht ingediend ik zou gebeld worden. Woensdag 12 juni zou hij om 15.30 uur langskomen. Tegen
17 uur werd ik eindelijk gebeld met de mededeling dat hij het niet zou halen en wilde eigenlijk in de avond komen en toch ook maar weer niet!!!
Toen zei de monteur wat is eigenlijk het probleem met die stoel?? Hij zei ik heb de foto's gezien dat is duidelijk transportschade. Toen ik hem vertelde dat de stoel 8 mnd oud was werd het stil aan de lijn. Ik zou worden terug gebeld is niet gebeurd.
Vandaag 24 juni heeft mijn man gebeld met haco en er is gezegd dat wij vanmiddag gebeld worden. Nou we zijn benieuwd. Ik sta in de startblokken om mijn advocaat in te schakelen. Ik wacht nog even af. Wordt vervolgd.

Ga eens in de schoenen van de klant staan!!

Rotterdam

Helaas op internet.

Beste Anneke,
Beste Anneke,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt met de fauteuil en dat onze service niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we je ordernummer nodig. Zou je ons dit kunnen doorgeven? Je kunt ook contact opnemen met ons filiaal in Rotterdam via rotterdam@haco-wonen.nl.
We horen graag van je.
Team Haco Wonen en Slapen

Lior

Koop nooit een bed van Haco

leuke spullen in de winkel

Ik heb een bed gekocht bij Haco (Cruquius), alle maten goed geleverd en de goedkeuring van de verkoper gekregen dat het oké is om het bed door de trap naar boven te brengen. Dan komt het bed (4... Ik heb een bed gekocht bij Haco (Cruquius), alle maten goed geleverd en de goedkeuring van de verkoper gekregen dat het oké is om het bed door de trap naar boven te brengen. Dan komt het bed (4 weken vertraging) en kan niet naar boven. Ik moest extra betalen voor de tweede levering en het hoofdbord moet opnieuw worden besteld en in tweeën worden gesplitst. Om zelf geld te besparen voor het montagebedrijf adviseerde Haco mij dat ik het hoofdbord zelf kan ophalen en zelf kan monteren. Volgens de montagejongens die hier waren, is dit een hele zware klus en niet zo eenvoudig als je geen ervaring hebt.
De monteurs komen voor de tweede keer (na 2 weken) en ontdekken dat ze niet genoeg materiaal hebben om het bed te monteren, dus vertrekken ze en ik bleef met halve bed... 12 dagen later komen ze terug met de ontbrekende schroeven, maar nu hebben ze het verkeerd gemonteerd en het resulteert in 8 gaten die ik in de bed heb. De oplossing van Haco hiervoor is om de schroeven op de juiste plaats te plaatsen en de gaten te laten zoals ze zijn...
Verkoop en aftersales zijn niet met elkaar verbonden. Haco verkoopt en neemt vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid voor hun producten, voor de levering en voor de montage. Laat je niet verleiden door de mooie spullen in hun winkel, je komt in een nachtmerrie terecht.

Cruquius

Internet

Ik

Waardeloos, bank zakt na een dag in. Na twee dagen meerdere plekken. Na 4 dagen kraakt en piept de bank.
Aftersales is schandalig, en waardeloos.
Grote Oplichters zijn het

Bedriegen

Beter klantenservice en kwaliteit

Tilburg

Helaas via internet

E. Romijn

Slechte service

In de winkel is het personeel vriendelijk

Oplossingsgericht meedenken.
Oplossingsgericht meedenken.
Hoekbank in 2014 gekocht waar we 9 jaar plezier aan hebben gehad. Daarom in 2023 dezelfde bank met andere stof besteld voor €1700,00 dan mag je wel kwaliteit verwachten. Na een dag zitten zagen we dat de naden scheef liepen. Lange zitgedeelte te lang waardoor het einde naar beneden wijkt. Dagelijks spijt van deze aankoop. Klacht ingediend, iemand komen kijken. Mijn klacht afgewezen. Bleek een andere fabrikant te zijn. Was mij in de winkel niet verteld. Zelfs de afwerking onder de kussens is slecht. Ik voel me afgewezen en zal nooit meer een stap in deze winkel zetten!

Utrecht

Hoe heeft u ons gevonden?

Al eerder een hoekbank gekocht waar we zeer tevreden over waren.

Debby van der Sanden

Mooie winkels

slechte aftersales

Den Bosch

via vrienden

Oktay

Slechte service.

De after sales-service laat veel te wensen over. Hoewel ik op 26 april direct melding heb gemaakt van een stoel met een achteraf geconstateerde ingestikte plooi, zijn we nu 10 werkdagen verder... De after sales-service laat veel te wensen over. Hoewel ik op 26 april direct melding heb gemaakt van een stoel met een achteraf geconstateerde ingestikte plooi, zijn we nu 10 werkdagen verder zonder enige oplossing. Op 1 mei werd beloofd dat ik volgende week antwoord zou krijgen, maar tot op heden heb ik nog steeds geen reactie ontvangen, zelfs niet na mijn herinnering dat ik nog steeds wacht op een antwoord

Waalwijk

Internet

Beste Oktay,
Beste Oktay,
Bedankt voor het delen van je ervaring en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met onze after sales service. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als problemen niet snel worden opgelost.
We willen je laten weten dat we inmiddels een nieuwe stoel voor je hebben besteld. Zodra deze binnen is, zullen we direct contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de levering.
Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en bedankt voor je geduld.
Haco Wonen en Slapen

Purmerend

Reed langs

Beste Priscilla,
Beste Priscilla,
Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ontevreden bent over onze communicatie en service. We willen dit graag oplossen en je beter van dienst zijn.
Omdat we je niet kunnen terugvinden in ons systeem, willen we je vragen om contact met ons op te nemen via purmerend@haco-wonen.nl samen met deze review. Zo kunnen we samen je situatie bespreken en een passende oplossing vinden.
Haco Wonen en Slapen

Mihaela Incze

Zeer vriendelijk en kundig geholpen

Zeer goed geholpen. De verkoper attent, behulpzaam, luistert naar je wensen, neemt de tijd voor je en geeft professionele advies;

Den Haag Megastores

was al klant