7.4/10
8.2/10
8.2/10
7.6/10
7.2/10

In de winkel waren niet alle producten te zien. Uiteindelijk een tvmeubel gekocht op de website na het zien van de "dressoir-uitvoering". Na bestellen lang gewacht op een e-mail wanneer we het... In de winkel waren niet alle producten te zien. Uiteindelijk een tvmeubel gekocht op de website na het zien van de "dressoir-uitvoering". Na bestellen lang gewacht op een e-mail wanneer we het meubel konden halen, uiteindelijk zelf gebeld naar de winkel. Daar bleek dat we allang een bericht gehad hadden moeten hebben om met de winkel de leverdatum vast te stellen.
Meubel is verder prachtig, goede kwaliteit, stevig, erg blij mee!

Kwaliteitsmeubels. Zeker met black friday een mooie prijs hiervoor gekregen.

communicatie na bestelling via de website kan beter.

woonboulevard

Het gaat, beetje korting moet wel kunnen aangezien de meubels minimaal 2 keer over de kop gaan. Hoop op een beetje snelle levering, 2/3 dagen niet waargemaakt, nu op vier weken....

Levering kan sneller volgens site.

Bekend

Reactie HACO wonen en slapen:

Helaas zijn niet alle meubelen door u gekozen op voorraad. Dit ziet u ook terug in uw order bevestiging. De meubelen met een levertijd van 2-3 dagen zijn voor u gereserveerd. De overige meubelen... Helaas zijn niet alle meubelen door u gekozen op voorraad. Dit ziet u ook terug in uw order bevestiging. De meubelen met een levertijd van 2-3 dagen zijn voor u gereserveerd. De overige meubelen hebben een langere levertijd, dit ivm de komende feestdagen. indien u deze meubelen eerder geleverd wilt hebben kunt u t beste even contact op nemen met de winkel. Excuses voor het misverstand.

Nina

Wij wonen slechts 20 minuten van de dichbijste Haco winkel maar kwamen NIET in opmerking voor gratis verzending, omdat wij te ver van de centraal magazijn in De Lier wonen. Wat een onzin. Dit is... Wij wonen slechts 20 minuten van de dichbijste Haco winkel maar kwamen NIET in opmerking voor gratis verzending, omdat wij te ver van de centraal magazijn in De Lier wonen. Wat een onzin. Dit is gewoon ERG misleidend. Verder stond er dat de sofa die wij gekocht hebben in voorraad was, en wij zouden hem dan binnen 2 tot 3 dagen in huis zouden hebben. Niet dus. Wij moesten in verband met drukte wel meer dan een maand wachten. Uiteindelijk moesten wij een bestelbus huren en de sofa zelf moeten ophalen. Heel slecht service en heel misleidend ivm de informatie die op de website staat.

Sofa is wel mooi

Betrouwbare informatie op de website zetten.

Langs de winkel gelopen

Reactie HACO wonen en slapen:

Beste Nina, bedankt voor uw review. Wij communiceren op onze website dat u binnen 2-3 dagen bij ons kunt afhalen. Bezorging is ook mogelijk maar afhankelijk van onze planning kan dit langer duren.... Beste Nina, bedankt voor uw review. Wij communiceren op onze website dat u binnen 2-3 dagen bij ons kunt afhalen. Bezorging is ook mogelijk maar afhankelijk van onze planning kan dit langer duren. Informeer altijd bij een winkel van te voren wat de levertijd is dan komt u later niet voor verrassingen te staan. Excuses voor het misverstand.

Als je meubels worden geleverd verwacht je dat alles in elkaar word gezet, helaas hadden de heren haast en hadden alleen 1 meubel in elkaar gezet en waren vertrokken. Slechte service.

Goede service in de winkel

Meer tijd nemen voor goede service.

Via de krant.

Jan Rauwerda

Dat was eenmalig dachten wij maar de tweede keer ging het ook helemaal fout met de levering Heb twee keer achter elkaar wat besteld de eerste keer ging het helemaal fout met de levering .
Het zou binnen 5 dagen geleverd worden maar het werd twee en een halve week later

Proberen wel meteen een oplossing voor de problemen te vinden

Afspraken nakomen wat betreft levering van de spullen

Internet

Bestel online een tafel staat 2 a 3 dagen levertijd bij (denk dat is mooi heb ik met kerst een tafel ) daarom voor jullie gekozen
Dag later word ik gebeld dat er 6 a 8 weken levertijd op zit...
Dag later word ik gebeld dat er 6 a 8 weken levertijd op zit pfff

Vriendelijk personeel

Site up to date houden!!!!

Winkel

Levertijd ongelofelijk lang indien bestelling via vestiging Heerlen

Fraaie verlichting in assortiment

Niet de juiste levertijd op website

Via vestiging Heerlen

F.Kilic

Zeer goed

Bezorgprobleem zeer goed opgelost

Info op website updated houden

Ken het bedrijf

Van den Berg

Snelle, nette en goede levering. Fijn dat ik het product eerst kon zien.

Ja, dat ik eerst een afspraak kon maken om het product in het echt te zien.

Ik had een afspraak gemaakt om het product te zien, maar geen bevestiging gekregen of de afspraak vast stond. Dat kan misschien beter.

Woonboulevard, eerder aankopen.

Positief

De updates na mijn bestelling.

n.v.t.

via kennis