7.4/10
8.2/10
7.6/10
7.2/10

Prettig

Snelle bezorging in de winkel

Niets

Megastores den haag

Google

P. Oudshoorn

Goede ervaring; service oké. Kasten geleverd naar alle tevredenheid.

Service, goede informatie en communicatie

Den Haag, megastore

Website

Verhoef

Ik heb toch een min punt. 6 Stoelen besteld stond 2 a 3 werkdagen ( 2 stoelen andere kleur wisten we dat ze 10 weken levertijd hadden) Hoorde niets toen ben ik zelf gaan bellen en zeiden ze nee ze... Ik heb toch een min punt. 6 Stoelen besteld stond 2 a 3 werkdagen ( 2 stoelen andere kleur wisten we dat ze 10 weken levertijd hadden) Hoorde niets toen ben ik zelf gaan bellen en zeiden ze nee ze komen week 31 dat is weken later. Ik had mijn stoelen als zo goed als weggegeven en toen kwam niet. Ze hadden ons op ze minste kunnen bellen dat het niet de juiste levertijd was.

Communicatie mag beter over levering

Zoetermeer

Eerder spullen gekocht

Anouschka Chotkoe

Na het bezoeken van HACO heb ik online een order geplaatst voor een aantal meubels. Ik had eerst via de mail een paar vragen gestuurd en ik kreeg binnen 1 werkdag al bericht terug, waardoor ik mijn... Na het bezoeken van HACO heb ik online een order geplaatst voor een aantal meubels. Ik had eerst via de mail een paar vragen gestuurd en ik kreeg binnen 1 werkdag al bericht terug, waardoor ik mijn order definitief kon maken. Al snel werd ik gebeld voor een leveringsafspraak. Ik werd vriendelijk en klantgericht te woord gestaan. De meubels werden op de afgesproken dag op tijd geleverd. Echter was er bij de levering verwarring over een nog openstaande betaling die ik niet had. Hierover werd ik best bot aangesproken door de meneer van het leveringsbedrijf. Omdat ik niet wist wat ik ermee moest heb ik mijn verhaal aan HACO via de mail verteld. De volgende dag werd ik gebeld door HACO en had ik echt een fijn gevoel na afloop van het gesprek. De medewerker was begripvol en heel aardig. Hij gaf ook aan dat hij het met de betreffende persoon zou bespreken. Ik ben dus echt zeer tevreden met de service van HACO.

Producten komen overeen met wat ik besteld heb en zonder schade geleverd.

Het kan misschien handig zijn om per product een indicatie te geven van de montagekosten. Of misschien op 1 lijst.

HACO Zoetermeer

Hoe heeft u ons gevonden?

Filiaal bezocht en online.

Karolien vd vliet

Super fijne er ervaring en vandaag van mijn gewonnen kadobon een schitterende lamp er nog bij gekocht??

Online nog niks gekocht maar wel in de winkel

Hellevoetsluis

Hoe heeft u ons gevonden?

Door te winkelen en haco tegen te komen

Van spengen

Duidelijke site en snelle levering

Zoeterwoude rijndijk

Site

piscator

Slecht.

personeel in Duiven is vriendelijk.

algehele organisatie en logistiek: u vraagt me om feedback terwijl ik na een maand het product nog niet eens heb! absurd dit lege gepraat. ik kan niet eens iets invullen over mijn ervaring met het... algehele organisatie en logistiek: u vraagt me om feedback terwijl ik na een maand het product nog niet eens heb! absurd dit lege gepraat. ik kan niet eens iets invullen over mijn ervaring met het product want ik heb het niet!!

duiven

internet

Nvt

Prima bed aangeschaft, duurde weken voordat het op voorraad was. Gekozen voor optie ophalen. Eenmaal thuis bleek metalen beugel te ontbreken. Ruim week later komt er een monteur om het te repareren.... Prima bed aangeschaft, duurde weken voordat het op voorraad was. Gekozen voor optie ophalen. Eenmaal thuis bleek metalen beugel te ontbreken. Ruim week later komt er een monteur om het te repareren. Kortom: fijn bed, maar veel gedoe eromheen helaas.

Goed bed, vriendelijke telefonisten

Sneller op voorraad, beter controleren op compleetheid van bestelling en eventueel gratis bezorgen vanaf bepaald bedrag.

Eindhoven-Son

Internet

Hertog

Fijn te bestellen online, communicatie over levertijd kan beter

Overzichtelijke site

Als er op de website staat 4-6 weken en de levertijd blijkt veel langer te worden is het wel fijn als je daarvan op de hoogte wordt gesteld en niet er zelf achteraan moet gaan.

Tilburg

winkelen

Van Eeden

We werden vriendelijk geholpen. En er werd goed advies gegeven

Ruim assortiment

Bevestiging via de mail van het bestelde produkt

Lisse

Via de website