7.4/10
8.2/10
7.6/10
7.2/10

H.J. van der Kruijk

Bij Haco Naaldwijk onze nieuwe boxspring bed gekocht. In de winkel, ondanks de coronatijd, bijzonder goed geholpen en geadviseerd wat bij ons als beste past. Op de dag van de aflevering kwamen Gert... Bij Haco Naaldwijk onze nieuwe boxspring bed gekocht. In de winkel, ondanks de coronatijd, bijzonder goed geholpen en geadviseerd wat bij ons als beste past. Op de dag van de aflevering kwamen Gert Jan en John om de boxspring te monteren. 2 Vakmensen die zeer bekwaam zijn in hun werk en tussen door tijd maken voor een gezellig praatje. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over hoe alles is verlopen.

kwaliteitsmensen die hun vak verstaan

blijf het zo vol houden

Naaldwijk

Hoe heeft u ons gevonden?

Door eerdere aankoop ervaring, daar terug gekomen

P. de Reus

Aankoopgoed, service slecht. 1,5 jaar geleden eetkamerstoelen, trafels, lampen etc. hier in Zoetermeer gekocht. De minst gebruikte eetkamerstoel heeft nu een scheur in het onderstel op de lasnaad en... Aankoopgoed, service slecht. 1,5 jaar geleden eetkamerstoelen, trafels, lampen etc. hier in Zoetermeer gekocht. De minst gebruikte eetkamerstoel heeft nu een scheur in het onderstel op de lasnaad en dat zou niet moeten mogen na 1,5 jaar normaal gebruik. HACO geeft aan dat de leverancier failliet is en ze niets kunnen doen. Volgens HACO zit er 2 jaar garantie op destoelen dus daar ligt het niet aan. Vervolgens komen ze met kosten van een lasser om dit op te lossen. Die zou HACO moeten betalen en niet de klant. Service & Garantie dus. Als ik dat aangeef hoor ik niks meer. Echt slecht, koop er nooit meer wat!

Verkoop

Alles

Rotterdam Alexandrium

Eerder iets gekocht

C.Kilic

Het bedrijf heeft het bestelde product niet binnen de beloofde levertijd bezorgd. Buiten het later bezorgen moet de consument er zelf achter status van de order aan. Ik ben hier sterk geirriteerd... Het bedrijf heeft het bestelde product niet binnen de beloofde levertijd bezorgd. Buiten het later bezorgen moet de consument er zelf achter status van de order aan. Ik ben hier sterk geirriteerd door geraakt. En ze hebben op geen enkele manier ook een compensatie tegenover gesteld. Zeer slecht bedrijf.

Op alle vlakken.

Haco Rotterdam De Kuip

Jackie

Super goede ervaring

Ik ken de haco

Monique

Super geholpen eetstoelen en een eetbank besteld was niet de goede kleur wordt opnieuw besteld

Heel vriendelijk geholpen

Sliedrecht

Yasin Yigit

Eetkamertafel besteld. Helaas was het met schade aangekomen en Haco heeft beloofd om een nieuwe blad te bestellen. Deze is uiteindelijk wel gekomen maar helaas had deze tafel ook... Eetkamertafel besteld. Helaas was het met schade aangekomen en Haco heeft beloofd om een nieuwe blad te bestellen. Deze is uiteindelijk wel gekomen maar helaas had deze tafel ook tekortkomingen/beperkingen. Aantal keren contact opgenomen maar helaas werd ons verteld dat we al een nieuwe hebben gekregen en dat ze hier niks meer aan kunnen doen. Heel triest!! Ze komen niet eens met een oplossing. Ik zou zeggen als je geen hoofdpijn wilt niet bestellen bij Haco, dit raden wij ook aan onze omgeving:)

Niet

Klantvriendelijker zijn en komen met een oplossing..

Winkelcentrum

HACO Utrecht

Direct leverbaar, grote onzin!!

Koffie

Bij klachten contact de klant terugbellen!

HACO Utrecht

Haco Rotterdam stadionweg

Jasmina

Gemiddeld

Redelijk snel geleverd

Bank zit absoluut niet lekker

Google