7.4/10
7.6/10
7.2/10

Beumer

(Bewerkt)

Wij hebben een nieuw interieur aangeschaft bij Haco in de laakhaven en dat was een prettige ervaring.

Deskundig personeel en goede levering

Het laatste product een hoektafel met kruispoot heeft wat lang geduurd voor dat die geleverd werd. 23 juni besteld en 31 juli geleverd.

Haco laakhaven (Megestore)

Hoe heeft u ons gevonden?

We weten waar hij zit!!!!!!!!

Elisa

Fijn, niet te opdringerig in de winkel en via de website makkelijk te bestellen

Fijne website

Cruquius

Via/via

Hoeflaak- Denneboom

Prima. Altijd goed geholpen

Neen was voldoende

Het zou fijn zijn als in de bezorgkosten ook het afleveren op de gewenste etage inbegrepen zou zijn. Jammer dat je extra moet betalen

Welk filiaal heeft uw order in behandeling genomen?

Het filiaal aan de stadionweg in Rotterdam

Hoe heeft u ons gevonden?

We rijden er vaak voorbij en hebben vaker al spullen gekocht.

Iris

Zeer vriendelijk personeel in de winkel (Leiderdorp). Je wordt erg goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen. Levering duurt wel langer dan aangegeven. Personeel van de levering (magazijn) was... Zeer vriendelijk personeel in de winkel (Leiderdorp). Je wordt erg goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen. Levering duurt wel langer dan aangegeven. Personeel van de levering (magazijn) was onvriendelijk aan de telefoon.

Zeer vriendelijk haco personeel in de winkel (Leiderdorp). Ondanks dat er schroefjes misten bij de eerste levering werd hierop adequaat gereageerd. Ze werden direct opgestuurd via de post waardoor... Zeer vriendelijk haco personeel in de winkel (Leiderdorp). Ondanks dat er schroefjes misten bij de eerste levering werd hierop adequaat gereageerd. Ze werden direct opgestuurd via de post waardoor wij hier niet lang op hoefden te wachten.

Levering duurt langer dan aangegeven (op de site en door personeel aangegeven). Zou met 4 weken geleverd worden. Hadden na 4 weken nog niks gehoord. Gebeld naar magazijn. Daar te horen dat het nog... Levering duurt langer dan aangegeven (op de site en door personeel aangegeven). Zou met 4 weken geleverd worden. Hadden na 4 weken nog niks gehoord. Gebeld naar magazijn. Daar te horen dat het nog 2-3 weken langer zou duren. Als we niet hadden gebeld hadden we geen idee. Man aan de telefoon (personeel magazijn) was onvriendelijk. Geen begrip of excuus dat tafel en stoelen later werden geleverd. Als reden werd opgegeven dat ze niet eerder in Den Haag konden komen. Terwijl het magazijn maar 20km van Den Haag zit en je 59 euro bezorg kosten betaalt. Pakket lag dus al wel 6 weken klaar in magazijn maar werd te laat geleverd door hun planning. Bovendien hoor je pas een werkdag van te voren hoe laat je spullen worden geleverd. Dit is erg onhandig qua tijdsplanning als je beide aan het werk bent.

Tip: Het zou fijn zijn als je niet als klant zou hoeven bellen waar je levering blijft maar dat de levering belt dat de bestelling vertraagd is. Ook zou het fijn zijn als je wat langer van te voren weet binnen welk tijdsbestek en welke dag er wordt bezorgd. En allerbelangrijkste: personeel van levering aan de telefoon mag vriendelijker!

Leiderdorp

Internet

c zoutendijk

Goed / vriendelijk personeel

nee

duidelijker plaatsen hoe het werkt...bv er staat dat je een sms bericht krijgt na je bestelling...sms is een oud systeem...maar de sms die ik kreeg gaf mij het idee dat mijn geplaatste bestelling in... duidelijker plaatsen hoe het werkt...bv er staat dat je een sms bericht krijgt na je bestelling...sms is een oud systeem...maar de sms die ik kreeg gaf mij het idee dat mijn geplaatste bestelling in de winkel was gearriveerd zoals ook de website aangeeft binnen 2 tot 3 werkdagen staat het artikel in de winkel naar keuze en dat was dus niet zo...zet er dus duidelijk in neem contact op met de winkel van uw keuze
met dank aan vriendelijk personeel is het bij mij toch goed gekomen

Sliedrecht

Hoe heeft u ons gevonden?

haco is mij reeds bekend, mijn zoon heeft zijn gehele inrichting gekocht bij jullie

gul

duidelijke omschrijving

Delft

woonboulevard

Wiebe vd Vreede

Wij hebben daar eetkamerstoelen gekocht, bijhet inelkaar zetten kwamen wij erachter dat er beschadigingen op de frames zaten
Contact gezocht via email en zeer snel een reactie gekregen en op...
Contact gezocht via email en zeer snel een reactie gekregen en op een goede manier opgelost.

Klantvriendelijk en echt bezig met kwaliteit

sliedrecht

Hoe heeft u ons gevonden?

Zijn in de winkel geweest

Audrey Rooijakkers

Mooie lamp, snelle levering

Chique lamp, zoiets is niet overal verkrijgbaar.

Vind de prijs kwaliteit verhouding wel wat minder.

Tilburg

Hoe heeft u ons gevonden?

Alle meubels komen van jullie vandaan, via woonboulevard breda

Marjan Wessemius

Prima bedrijf! Via website 2 stoelen (waar er er al 6 van hadden) erbij gekocht. Werden netjes opgebeld dat de stoelen er waren. Top!

Snelle levering.

Geen.

Haco Breda

Hoe heeft u ons gevonden?

Had al stoelen gekocht bij Haco 2 jaar geleden.