Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

JWB

Goede communicatie vooraf én achteraf. Goed advies vooraf met toch vrije keuze qua panelen. Deskundige en zeer vriendelijke monteurs, die alles netjes monteerden, testen, uitlegden.

Duidelijke communicatie

Van Diest

Wij zijn zeer tevreden met de zonnepanelen qua advies ,plaatsen en netheid waarmee gewerkt wordt

Vooraf duidelijk wat er mogelijk is en afspraken worden duidelijk gemaakt en ook nagekomen. Installatie professioneel en netjes en ook vooral respect voor huis en inrichting (niet met schoenen... Vooraf duidelijk wat er mogelijk is en afspraken worden duidelijk gemaakt en ook nagekomen. Installatie professioneel en netjes en ook vooral respect voor huis en inrichting (niet met schoenen binnenlopen ,maar netjes uit gedaan.)vragen om een stofzuiger om alles netjes achter te laten.

Lvan Wijngaarden

De installateurs Patrick en Thomas zijn top !

Keurig personeel

Fam van Dongen

Wij zijn zeer tevreden over Hagitech en hadden vooraf een goed en deskundig advies gekregen, de verdere communicatie met Hagitech verliep zeer plezierig en prettig. Chapeau en alle lof voor de 2... Wij zijn zeer tevreden over Hagitech en hadden vooraf een goed en deskundig advies gekregen, de verdere communicatie met Hagitech verliep zeer plezierig en prettig. Chapeau en alle lof voor de 2 vriendelijke, deskundige en vakbekwame monteurs die de panelen zeer vakkundig en netjes hebben aangelegd en aangesloten. Wij raden Hagitech dan ook ten zeerste aan wanneer u op zoek bent naar een deskundig en vakbekwaam bedrijf om zonnepanelen te laten plaatsen.

Vooraf hadden wij een goed en deskundig advies gekregen en vandaag zijn de panelen vakkundig en netjes aangelegd door 2 zeer vriendelijke en deskundige/vakbewame monteurs.

camping het salamandertje

Op een prettige manier uiteindelijk zonnepanelen laten installeren, door eerdere overspanning op het net wel een jaartje later.

flexibel met veranderende omstandigheden.

Kees van der Woude

Goed advies vooraf, snelle reacties op e-mails, vakkundige en nette aanleg van de panelen.

Goed op elkaar ingespeeld team, snel en vakkundig aangelegd

G.C. Haak

Alle communicatie verliep zeer goed en de montage ook. Uitstekend bedrijf.

Communicatie & montage

Krab

Goede service, vlotte installatie, flexibiliteit bij fout in opmeten, nabellen na installatie is top aktie.

Bedreven medewerkers, goede installatie en uitleg. Duidelijk advies bij keuze van de PV panelen.

Fam. H. Spuij

Wij zijn zeer tevreden over de prettige en correcte wijze waarop de installatie van onze zonnepanelen heeft plaatsgevonden.
Nogmaals dank aan de mannen die bij ons hebben gewerkt!
Wij...
Nogmaals dank aan de mannen die bij ons hebben gewerkt!
Wij hebben geen spijt van onze keuze voor Hagitech BV.

Betrouwbaar en zorgvuldig in de communicatie.

Treffers

Jullie hebben twee series zonnepanelen geïnstalleerd. Beide keren zeer vriendelijke medewerkers en hele goede kwaliteit geleverd. Dank!

Heel klantvriendelijk en zeer behulpzaam