Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

E. van Dasselaar

Wij zijn erg tevreden en zouden Hagitech zeker aanbevelen bij anderen.

Duidelijkheid en deskundigheid en het is allemaal netjes geïnstalleerd.

Tom

Begin dit jaar besloten zonnepanelen te laten plaatsen. Een lokale aanbieder viel of door een forse aanbetaling te vragen en onduidelijk was in de communicatie. Vrij snel bij Hagitech uitgekomen en... Begin dit jaar besloten zonnepanelen te laten plaatsen. Een lokale aanbieder viel of door een forse aanbetaling te vragen en onduidelijk was in de communicatie. Vrij snel bij Hagitech uitgekomen en vanaf het eerste contact per mail is alles zeer netjes verlopen. Een duidelijke offerte werd snel voorzien, waarin ook nog eens diverse keuzemogelijkheden zijn verwerkt voor wat betreft omvormer en zonnepanelen.

De schouw op locatie kon ook snel plaats vinden. Hierbij werden nog enkele vragen beantwoord en hebben we eigenlijk direct de keuze gemaakt om de installatie door Hagitech te laten verrichten.
Ook bleek dat het mogelijk was om nog twee extra panelen te plaatsen op het dakvlak, top!

Van alle volgende stappen in het traject werden we goed op de hoogte gehouden. Ook was per mail laagdrempelig nog overleg mogelijk.

Op de dag van installatie waren de monteurs op de afgesproken tijd aanwezig. De locatie van de omvormer en de getroffen voorbereidingen werden nagelopen waarna de monteurs aan de slag gingen.

Door een administratieve fout hadden de monteurs niet het juiste legplan mee en werden er 10 i.p.v. 12 panelen op het dak geplaatst. Na mijn constatering hiervan werd even overlegd en uiteindelijk zijn de twee ontbrekende panelen gelukkig toch bijgeplaatst.
Dit is dan ook het enige puntje van kritiek, maar netjes opgelost.

Tot slot kreeg ik een korte uitleg over de omvormer en de gehele installatie. Nog diezelfde middag was de omvormer "aangemeld" en zichtbaar in het online portaal.

In de toekomst willen we ook nog wat panelen bijplaatsen op het andere dakvlak, dit zullen we zeker ook daar Hagitech laten uitvoeren.
Ik kan Hagitech van harte aanbevelen!

Snelle offerte en schouw op locatie. Duidelijk traject en afspraken worden nagekomen.

A. Verschoor

Alle werkzaamheden met bijbehorende administratie en communicatie heel goed gedaan !

communicatie

Nico Verheij

Vriendelijke mensen

Vakkundige monteurs

Jan Hakkesteegt

Mijn hartelijke dank voor de plezierige samenwerking- van het begin tot het einde van het traject.

Keurige en deskundige medewerkers. De plaatsing van de zonnepanelen gaat op speciale steunen en hangt niet aan de dakpannen. Deskundige aansluiting op bestaande elektra. Veiligheid voor alles !!

Hans van Oel

Alle procestappen worden zeer goed gecommuniceerd, tot en met de aftersales.

hoge kwaliteit van dienstverlening

Turenhout

Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd, wij hadden als extra de vogelwering rond de zonnepanelen.
Nu paste dit niet aan 2 zijde van de panelen, dit doordat de klemmen niet goed vastgemaakt konden worden (ander type paneel) dit werd door de monteur duidelijke gecommuniceerd.
Er was intern al gezocht voor een oplossing maar die was 123 niet aanwezig.
De oplossing werd alleen plaatsen van de wering aan de boven en onderzijde en geen geknoei met tape of wat dan ook.
Kwaliteit boven kwantiteit. Uiteraard werd de factuur daarop aangepast.
Ook de dag na oplevering prima after-sales of alles naar wens was.
De monteurs vriendelijk en vrolijk en vlot.
Top bedrijf, aanbevelen JA.

De communicatie tijdens de installatie pro actief.

Driessen

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor een lokale installateur, het voelt vertrouwd, zowel voor als na de installatie van de PV panelen.

Netheid van de monteurs en het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent de opdracht.

Hagitech Zonnepanelen

Op internet informatie gezocht over zonnepanelen met als gevolg dat je overspoeld wordt door bedrijven die dat aanbieden. Erg verwarrend allemaal dus op gegeven moment zei mijn zoon wat doe je... Op internet informatie gezocht over zonnepanelen met als gevolg dat je overspoeld wordt door bedrijven die dat aanbieden. Erg verwarrend allemaal dus op gegeven moment zei mijn zoon wat doe je moeilijk met al die aanbieders, hier heb je het nummer van Pieter van Hagitech en dan komt het wel voor elkaar.
Dit gedaan en inderdaad de deal was snel gesloten, alleen de levertijd vond ik een beetje lang in vergelijking met alle eerdere aanbieders.
Achteraf pakte dat goed uit want op dag van levering en installatie was het uitstekend weer en onder relaxte omstandigheden werd de klus geklaard.
Nu drie dagen na ingebruikstelling met de nodige zonneschijn en flinke buien kunnen we constateren dat alles werkt zoals voorzien.

Aanvullende vragen en informatie die na de opdracht opwellen worden snel en adequaat beantwoord.

Tim R

De netheid van de monteurs was erg positief

Service gerichtheid