Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

H. Sangers

Heel netjes gewekt schoon achter gelaten.

neen

We hebben alles zeer positie ervaren. Fijn dat het bedrijf in de buurt zit en we hebben er vertrouwen in dat als er iets aan de hand is we terug kunnen vallen op de expertise van Hagitech

We hebben geen vergelijk, maar zijn zeer tevreden over alle voorgaande gegevens.

Marco van Dijk

We wilden zaken doen met een bedrijf die in de buurt zat en dat maakt de selectie al wat kleiner natuurlijk. Dat werkt gewoon beter is onze ervaring. Je investeert immers in iets wat het flink wat... We wilden zaken doen met een bedrijf die in de buurt zat en dat maakt de selectie al wat kleiner natuurlijk. Dat werkt gewoon beter is onze ervaring. Je investeert immers in iets wat het flink wat jaren moet gaan functioneren. Hagitech is gewoon een mooie kleine club, goede spullen in de portefeuille en levert gewoon een keurig product op. Dat is wat we zochten en hebben gekregen.

No nonsense mentaliteit
Profileren zich op levering goede producten

Herman Sangers

Goed en netjes af gewerkt en alles schoon achter gelaten.

De monteurs waren vriendelijk en kundig dat was wel te zien.

M.E. Buma

Mijn excuses voor de late beoordeling. Nogmaals bedankt voor alle service.

Enorm goed behandeld door Hagitech. Een eerlijk en goed advies en meerdere opties om uit te kiezen. Afspraken zijn nagekomen en werk is perfect opgeleverd.

Goede ervaring, redelijke prijs kwaliteits verhouding

goede monteurs

J. van Vliet

Vanwege het vele werk even geduld moeten betrachten voordat er geleverd werd. Is het waard vind ik. Kwamen klokslag het afgesproken tijdstip. Uiterst correct en vriendelijk personeel. Volkomen... Vanwege het vele werk even geduld moeten betrachten voordat er geleverd werd. Is het waard vind ik. Kwamen klokslag het afgesproken tijdstip. Uiterst correct en vriendelijk personeel. Volkomen tevreden met de installatie.

Deskundig advies. Duidelijke communicatie. Punctuele opvolging van afspraken.

Will Tolboom

Zeer goede communicatie
De monteurs die de zonnepanelen hebben geïnstalleerd werken zeer netjes en zijn uiterst correct.
Kortom ik kan Hagitech bij iedereen aanbevelen.

J. Reedijk

Hagitech heeft ons geholpen met deskundig advies en een zorgvuldige en efficiënte installatie van de zonnepanelen. De medewerkers zijn zeer deskundig en komen de gemaakte afspraken na. Hagitech is... Hagitech heeft ons geholpen met deskundig advies en een zorgvuldige en efficiënte installatie van de zonnepanelen. De medewerkers zijn zeer deskundig en komen de gemaakte afspraken na. Hagitech is een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Zeer deskundige medewerkers en de installatie verliep zeer zorgvuldig en efficiënt. Ook de hulp bij de BTW teruggave is zeer prettig.

Peter van Loef

Hagitech heeft volledig aan alle verwachtingen voldaan, qua communicatie, service en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie is werkend opgeleverd na 1 dag. Geen rommel achter gelaten,... Hagitech heeft volledig aan alle verwachtingen voldaan, qua communicatie, service en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie is werkend opgeleverd na 1 dag. Geen rommel achter gelaten, duidelijke uitleg, vriendelijke monteurs. Alle vragen worden binnen 24 uur beantwoord, niets dan lof voor hagitech. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Vriendelijke mensen, goede kennis van zaken.

Goede communicatie en advies in het voortraject.
Goede communicatie en advies in het voortraject.
Goed antwoord op de vragen die ik had en goede service. Paar kleine vraagjes na installatie werden direct geregeld/ beantwoord. Instalateurs vroegen zelfs om de stofzuiger om het gruis van het boren op te zuigen.