Deskundigheid
Duidelijkheid offerte
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Komt afspraken na. Netjes afgewikkeld.

Erg tevreden met het hele proces van offerte tot installatie. Bewust gekozen voor een regionale (en geen landelijke) speler en dat is een goede keuze geweest. Heel klantvriendelijk en ook heel... Erg tevreden met het hele proces van offerte tot installatie. Bewust gekozen voor een regionale (en geen landelijke) speler en dat is een goede keuze geweest. Heel klantvriendelijk en ook heel netjes geïnstalleerd. Top!

Heldere communicatie, zeer professioneel en vriendelijk installatieteam, alles erg netjes afgewerkt zowel binnen als buiten. Resultaat is een zeer strak zonne energie systeem dat aanzienlijk beter... Heldere communicatie, zeer professioneel en vriendelijk installatieteam, alles erg netjes afgewerkt zowel binnen als buiten. Resultaat is een zeer strak zonne energie systeem dat aanzienlijk beter oogt dan het merendeel in onze wijk. Zeer aan te bevelen!

R.A. de Ruiter

Prima bedrijf.

de bevestiging aan de kap.

Gerrit Steenwijk

Wat ik als zeer positief ervoer was dat Hagitech persoonlijk op locatie de offerte wilde komen bespreken. Dit gesprek en de vele positieve reviews deed mij besluiten om met Hagitech in zee te gaan.... Wat ik als zeer positief ervoer was dat Hagitech persoonlijk op locatie de offerte wilde komen bespreken. Dit gesprek en de vele positieve reviews deed mij besluiten om met Hagitech in zee te gaan. En daar heb ik beslist geen spijt van!
Goede afspraken gemaakt, ik zou zelf zorgen voor de stroomkabel van de schuur naar de meterkast en de aanwezigheid in de schuur van een Lan-kabel aansluiting. Medewerkers werken heel secuur en zorgvuldig. Metalen ladder was bovenaan voorzien van een houten L profiel om beschadiging te voorkomen! Panelen zijn keurig geplaatst en alles werd netjes opgeruimd. Over de werking van de installatie en monitoring heb ik niets hoeven vragen, alles werd duidelijk verteld en ook via email van alle informatie voorzien.
Enkele dagen na de oplevering werd ik door Hagitech gebeld of alles naar wens was gegaan. Dat was het dus zeker! Ik vertelde dat ik net daarvoor met mijn vrouw naar de als een dolle terug draaiende meter had staan kijken! Geweldig!

Goed en deskundig persoonlijk advies ter plaatse.
Nette en keurig werkende medewerkers.
Volledig voorzien van alle informatie via email.
Betrouwbaar bedrijf.

Ronald de Waard

Zeer prettige afwikkeling en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer nette mensen die alles netjes en vakkundig installeren en pas weggaan als de klus klaar is en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Frans Gerritse

Prettig, deskundig en betrouwbaar bedrijf, daar doe je met plezier zaken mee.

Goede kwaliteit van de producten, goed advies en prettig en professioneel montagepersoneel: een ijzersterke combinatie.

C. STOK

Ga zo door!

bedrijf dat deskundig is en gaat voor kwaliteit! Voert alles netjes en schoon uit

Francis Leeuwestein

Zeer netjes gwewekt, zowel binnen als buiten. Oplossingsgericht meegedacht in de offerte fase als wel in de uitvoeringsfase. Al met al een prettige ervaring.

Prima! Communicatie goed en zeer nette installateurs.

Michel Peters

Hagitech deed wat er beloofd werd; volgens afspraken een keurige installatie geleverd.

Duidelijke communicatie, keurige installatie opgeleverd, prima bereikbaar voor vragen welke goed beantwoord worden.