Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Piet Flach

Ja , ik denk dat wat hierboven is verwoord wel duidelijk is. Ik vind het een prima bedrijf die zijn afspraken nakomt

Er wordt aan alles gedacht , je wordt goed ontzorgt.

Kok

Prettig gesprek en goed advies met verkoper gehad. Dit gaf meteen vertrouwen.

Binnen een dag alles gereed. Precies volgens afspraak.

Leen Kamerman

Fijne mensen die keurig netjes werken, vriendelijk, deskundig en behulpzaam zijn. Zowel de mensen op kantoor als de mannen die thuis geweest zijn. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Duidelijke afspraken, mensen werken keurig netjes en laten geen spoortje vuil na. Iedereen is even kundig en vriendelijk.

Zowel op kantoor alsop de werkvloer
Zeer netjes behandeld en super netjes gewerkt .

Keurig alles volgens afspraak

Ik zal zeker dit bedrijf aanbevelen
Zowel op kantoor alsop de werkvloer
Zeer netjes behandeld en super netjes gewerkt .

Keurig alles volgens afspraak

Ik zal zeker dit bedrijf aanbevelen

Dik tevreden 👍👍👍

Goede kwaliteit

Voor een zeer nette prijs

De Jong

Vandaag 12 panelen bij ons gemonteerd. Van A tot Z een prima bedrijf. Goede voorlichting en keurige monteurs.
Wij raden dit bedrijf aan

Fam de Jong
Gorinchem

MartinW

Tevreden klant.

Duidelijke offerte waarin de diverse mogelijkheden begrijpelijk zijn uitgelegd, inclusief de voor- en nadelen. Deskundige, hardwerkende en meedenkende medewerkers.

Er werd buiten de vaste kaders gedacht en gebruik gemaakt van de platte daken van uitbouw en garage i.p.v. het dak.

Jos Zwakhals.

Hagitech is naar mijn beleving een bedrijf dat zich onderscheidt met eerlijkheid en personeel die de vak verstaan.

De tijd nemen voor een eerlijk advies en de afspraken nakomen. Tevens de begeleiding en de communicatie waren uitmuntend.

Arie van Loon

Prima bedrijf, ze weten waar ze mee bezig zijn!. Fijn om zaken mee te doen en van harte aanbevolen voor anderen!

Rene Verzijl

Duidelijk van begin tot na de oplevering. Klantvriendelijk. Super netjes afgeleverd. Deskundige vaklieden. Alles wordt toegelicht en uitgelegd. Ook al aanbevolen via mond tot mond reclame, dus de... Duidelijk van begin tot na de oplevering. Klantvriendelijk. Super netjes afgeleverd. Deskundige vaklieden. Alles wordt toegelicht en uitgelegd. Ook al aanbevolen via mond tot mond reclame, dus de verwachtingen waren al hoog. Desalniettemin zijn deze hoge verwachtingen feitelijk nog overtroffen. Ronduit top!