Deskundigheid
Duidelijkheid offerte
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Duidelijke offerte, en je kan altijd terecht met vragen. Fijne monteurs.

Bert Walpot

Wij zijn bijzonder tevreden over Hagitech. Het voortraject tot het maken van de uiteindelijke opdracht was plezierig met duidelijke antwoorden op vragen en uitleg over systemen. De uitvoering van... Wij zijn bijzonder tevreden over Hagitech. Het voortraject tot het maken van de uiteindelijke opdracht was plezierig met duidelijke antwoorden op vragen en uitleg over systemen. De uitvoering van het plaatsen van het zonnepanelen systeem is perfect uitgevoerd door het vriendelijke en nette personeel van het bedrijf.

Duidelijke uitleg en informatie. Door hun professionaliteit wordt er echt vakwerk geleverd.

Theo

Hagitech is een keurig bedrijf, Alle mensen waarmee ik te maken heb gehad zijn mensen die afspreken echt nakomen.
Er was een zeer goede communicatie van begin tot het eind ( van eerste...
Er was een zeer goede communicatie van begin tot het eind ( van eerste offerte aangevraagd via de website tot aan deze eind evaluatie toe). Montage team was zeer vakkundig en voornemend.

Keurig bedrijf, nette mensen die afspreken echt nakomen, goede communicatie van begin tot het eind!

Ik ben blij dat ik zaken kon doen met Hagitech. Het is een betrouwbaar bedrijf die met je mee denkt en de beste oplossing en kwaliteit voor jouw situatie zorgt. Nogmaals dank daarvoor.

Betrouwbaar bedrijf waarmee je zaken kunt doen.
Goed en deskundig personeel.

Goed advies, komen afspraken na.

J. Vrijhof-van Ree

Wij hebben afgelopen zomer bij Hagitech een offerte aangevraagd en zijn ontzettend goed begeleid bij zowel het aanlooptraject als de plaatsing. We moesten even geduld hebben, want het bedrijf is... Wij hebben afgelopen zomer bij Hagitech een offerte aangevraagd en zijn ontzettend goed begeleid bij zowel het aanlooptraject als de plaatsing. We moesten even geduld hebben, want het bedrijf is populair in de omgeving, maar dan heb je ook wat. Door het meedenken van het bedrijf is ons geld bespaard en kon ons kleine dak toch mooi voorzien worden van XL panelen zodat we een maximaal aantal Kwh omzetten. Vanaf de heren op kantoor tot de heren op het dak, ze zijn allemaal supervriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.

Deze mensen denken ontzettend goed met je mee en deden er alles aan om voor onze situatie het juiste systeem te regelen

We zijn zeer tevreden vanaf eerste contact tot en met de aflevering.

Chris den Hartog

We zijn heel tevreden over de efficiënte werkwijze.
-de opvolging van de offerte-aanvraag, nakomen van afspraken.
-het met man en macht, tot tevredenheid, oplossen van een probleempje...
We zijn heel tevreden over de efficiënte werkwijze.
-de opvolging van de offerte-aanvraag, nakomen van afspraken.
-het met man en macht, tot tevredenheid, oplossen van een probleempje op de dag van levering.
-monteurs zijn deskundig en werken snel en netjes. Alle bekabeling is optimaal weggewerkt.

Tijdens installatie ging iets niet goed volgens plan. Iedereen die beschikbaar was werd toen ingezet om toch de gemaakte afspraken die dag waar te maken.
Met succes, einde dag net voor de zon...
Met succes, einde dag net voor de zon onder ging hadden we een werkende installatie.

BPT Kerklaan

We stellen het op prijs om U te complimenteren met onze mooie en zeer professioneel geïnstalleerde Zonnepanelen en Randapparatuur.

De vakkennis van uw collega’s en de plezierige wijze waarop zij hun werk bij ons aan Huis hebben uitgevoerd heeft ons meer dan positief verrast. Hulde!