Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Chris

Netjes gewerkt en afgeleverd.

Fijne communicatie en duidelijke prijsafspraken. Prima jongens.

Hogenboom

Dit bedrijf is een aanrader!

Perfect heldere en duidelijke communicatie tijdens het hele traject. We werden van elke stap op de hoogte gehouden. Heel netjes en vlot gewerkt.

Verhagen

Goede/ duidelijke offerte met kennis van zaken. Goede communicatie. Monteurs werken netjes en laten alles weer opgeruimd achter.

Prettige samenwerking, helder en duidelijke uitleg van de diverse mogelijkheden. de Monteurs werken netjes en goed en ruimen ook naderhand al het afval netjes op.

Jan en Renske Meerkerk

Wij hebben het hele proces vanaf offerte stadium tot en met de installatie van de panelen als zeer professioneel en prettig ervaren en zijn SUPER tevreden.

Met de professionele en gedetailleerde offerte steekt Hagitech ver boven veel andere leveranciers uit.

Dik tevreden. Afspraken allemaal nagekomen, netjes gewerkt en geen klachten over het personeel.
Werken goed door.

Shoop

Zeer tevreden over hele pakket van informatie gesprek tot levering. Top.

Geven goede informatie over mogelijkheden. Leveren alleen goed materiaal.

Is oke

Goede communicatie en eerlijkheid

Peter Vollmuller

Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen

Net bedrijf die hun afspraken nakomen. Vriendelijk personeel.

Netjes gewerkt en gekeken naar de diverse mogelijkheden.
Ziet er strak uit.
Netjes gewerkt en gekeken naar de diverse mogelijkheden.
Ziet er strak uit.
Wegwerken van de interne bedrading viel uiteindelijk niet mee, wat schade opgelopen, maar dit is dan ook weer netjes opgelost. Zo zie je, het zit niet altijd mee, maar het gaat erom hoe er mee om wordt gegaan en hoe het opgelost wordt.