Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Keurige aanbieding met 3 mogelijkheden

de telefoon wordt opgenomen en een vraag wordt snel beantwoord.

Jan Vink

Voorlopig zeer tevreden over de samenwerking met Hagitech!

Variatie in de offerte biedt mogelijkheid een passende keuze te maken
Bevestigingssyteem van de panelen

Nicole Kuijpers

Tevreden over het offerteproces, heldere en duidelijke communicatie.
Tevreden over het offerteproces, heldere en duidelijke communicatie.
Maar er ontevreden over de uitvoering. Hagitech stelde zich erg inflexibel op over de starttijd en het afdekken van het dak was teveel gevraagd. Gelukkig hadden we paar dagen geen regen anders hadden we flinke waterschade gehad.

Reactie Hagitech Energiesystemen:

Beste mevrouw Kuijpers,
Beste mevrouw Kuijpers,
Dank voor uw feedback. Jammer te horen dat u niet tevreden bent over de uitvoering. De montagedatum is ruim 2,5 maand vooraf afgestemd en bevestigd in uw opdrachtbevestiging.
3 weken voor uitvoering is deze datum nogmaals aan u bevestigd. Wij hebben op dat moment geen reactie ontvangen dat deze datum bij nader inzien niet mogelijk of haalbaar was. Hiermee is uw project in onze definitieve planning gekomen.
1 dag voor de afgesproken montagedatum belde u om te vragen of het mogelijk was de installatie een dag te verschuiven, dit omdat de dakrenovatie nog niet helemaal klaar was. Omdat onze andere klanten ons ook op de afgesproken montagedatum verwachten, was dit op dergelijke korte termijn helaas niet meer mogelijk. We hadden u wel uit de planning kunnen halen, maar omdat het een indak systeem betreft was dit geen optie, omdat anders uw aannemer niet verder kon met het leggen van de dakpannen.
Na overleg zijn wij op de geplande montage dag wat later gestart, zodat uw aannemer de resterende werkzaamheden nog voor onze werkzaamheden uit kon uitvoeren. Ten slotte hebben wij na montage van de zonnepanelen, op verzoek het dak voor u afgezeild.
Ik wens u een goed weekend en veel plezier met de installatie.
Miriam van Houwelingen

Gerhard / Pro Quest

Alles loopt als een trein.

Het hele proces; van offerte t/m de inbedrijfstelling loopt als een zonnetje..

Henk Jan ten Napel

Heel duidelijk en vriendelijke uitleg in het voortraject. Goede communicatie voor de plaatsing. Gedegen monteurs. Alles keurig opgeruimd. En na afloop een duidelijke uitleg over werking van de... Heel duidelijk en vriendelijke uitleg in het voortraject. Goede communicatie voor de plaatsing. Gedegen monteurs. Alles keurig opgeruimd. En na afloop een duidelijke uitleg over werking van de zonnepanelen en de SolarEdge.
Al met al dik tevreden.

Geen.

Andre de Jong

Heldere communicatie, documentatie goed voor elkaar. Keuze van zonnepanelen is persoonlijk en werd goed verstaan.

Rust en professionaliteit. Monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en ook veilig werken.

J.witte

Keurig bedrijf. Duidelijk advies. Duidelijke en goed onderbouwde offerte. Vriendelijk te woord gestaan. Definitieve opdracht was daardoor snel rond. Plaatsing door kundig personeel, vriendelijk en... Keurig bedrijf. Duidelijk advies. Duidelijke en goed onderbouwde offerte. Vriendelijk te woord gestaan. Definitieve opdracht was daardoor snel rond. Plaatsing door kundig personeel, vriendelijk en netjes gewerkt.q1

Al vermeld

Prima service en product.

Duidelijk verhaal, goede informatie en ze bekeken het dak ook.

J vd Bruggen

Hele traject prima doorlopen.Huisbezoek voorafgaand aan bestellen heb ik als van grote toegevoegde waarde ervaren. Snelle montage.

Willems

Wij zijn tevreden over Hagitech. Fijne contacten en prettige plaatsing door de monteurs.

Persoonlijke aandacht. Kennis van zaken.