Deskundigheid
Communicatie
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Arie Rijsdijk

Goed bedrijf,aardig en zeer goede persoonlijke service

René Dobber

Hagitech heeft recent bij ons zonnepanelen geleverd en geplaatst. Het advies was helder en past uitstekend bij ons verbruik. De montage, was snel, volgens afspraak en er is veilig gewerkt.

De uitvoerende monteur kan wel wat meer kennis van WIFI verbindingen gebruiken.

Hagitech is een goed degelijk en betrouwbaar bedrijf wat iedereen kan aanbevelen en al eerder aan collegae had aanbevolen.

nvt

Verhoeff

Snelle offerte, goed advies, geheel op maat volgens onze wensen, nette installatie

Communicatie van installateurs naar klant kan echt beter. Ze praten met elkaar over privé zaken niet met klant. De tijd die gebruikt is om te pauzeren is niet in verhouding. Dit is geen reclame voor... Communicatie van installateurs naar klant kan echt beter. Ze praten met elkaar over privé zaken niet met klant. De tijd die gebruikt is om te pauzeren is niet in verhouding. Dit is geen reclame voor de zaak. ( heb ik toch teveel betaald)
Ze hebben wel keurig gewerkt en alles opgeruimd.

Wij zijn prima tevreden

Loesje

Goed advies gekregen, duidelijke offerte met meerder keuze mogelijkheden. Net personeel dat weet waar ze mee bezig zijn en voeren de werkzaamheden goed uit. Reageren ook goed op vragen achteraf en... Goed advies gekregen, duidelijke offerte met meerder keuze mogelijkheden. Net personeel dat weet waar ze mee bezig zijn en voeren de werkzaamheden goed uit. Reageren ook goed op vragen achteraf en staan echt klaar voor de klant.

K. Gerritsen

Als ik vandaag opnieuw moet kiezen zal ik zeker dit bedrijf opnieuw kiezen.

Ik wist niet dat de salderingsregeling in de wet is vastgelegd tot 2020.
Ik wist niet dat de salderingsregeling in de wet is vastgelegd tot 2020.
Het is niet ter sprake gekomen, maar komt misschien omdat ik al duidelijk aangaf wat ik wilde hebben, dus misschien weinig kans gegeven voor advies hierin.

Prima verlopen

Prima advies en service en de beloofde kwaliteit is ook echt geleverd.

Morren

T was top.

Iets meer info over de mogelijkheden met de omvormer.