Voor hetgeen ik besteld heb is de prijs lager vergeleken met andere aanbieders. Helaas vermeid de site steeds een positievere leverdatum dan de werkelijke leverdatum. Dit wordt steeds netjes gemaild...Voor hetgeen ik besteld heb is de prijs lager vergeleken met andere aanbieders. Helaas vermeid de site steeds een positievere leverdatum dan de werkelijke leverdatum. Dit wordt steeds netjes gemaild echter pas nadat de order en betaling is uitgevoerd.
$eelieDarKforest
I think they have operated in a contructid way.#mt ht versturen vn een email# vond the service..correct goed!.
Anoushka Blok
De prijs is goed en de berf ook
Ingeborg Kokken
Fijne webshop
Marjan Verheij
Olaplex werkt gelijk,ik heb de 6 en pluist stukken minder na het Phone,ook gebruik ik de olie het haar geeft een mooie glans,ik blijf de producten van olaplex zeker gebruiken
Anne Moinat
Hele goede prijs/kwaliteit! Prijsvergelijking gedaan en deze website kwam als goedkoopste boven voor wat ik nodig had. Paar producten waren niet op voorraad, maar ik werd erg goed op de hoogte...Hele goede prijs/kwaliteit! Prijsvergelijking gedaan en deze website kwam als goedkoopste boven voor wat ik nodig had. Paar producten waren niet op voorraad, maar ik werd erg goed op de hoogte gehouden en de producten werden snel geleverd toen ze weer op voorraad waren. Volgende keer bestel ik hier weer!
Laura Weyme
Geen problemen. Is in orde
Nancy Van der wal
De producten van hairfair zijn betrouwbaar. En niet duur