HairFair

Iris Verhagen

Ik heb de haarverf goedkoper kunnen kopen hier dan normaal in de winkels. Ik kreeg wel ineens een mail dat het product voorlopig niet op voorraad was (dus ergens anders ook besteld) en 2 dagen later... Ik heb de haarverf goedkoper kunnen kopen hier dan normaal in de winkels. Ik kreeg wel ineens een mail dat het product voorlopig niet op voorraad was (dus ergens anders ook besteld) en 2 dagen later een mail dat het verzonden was, dat was het enige minpunt.

Désirée

De prijs/ kwaliteit is geweldig. Dezelfde producten als bij mijn kapper. Maar dan vele malen goedkoper. Geweldig!

Janssens heidi

Super service.

Rosemarijn

Prijs kwaliteit verhouding vind ik heel goed. Zeker als je de prijs vergelijkt met wat je erbij de kapper voor moet betalen!
Dus hairFair👌 houden zo svp🤗

Anouk

Snelle service en goede communicatie over order.

Grietje Timmerman

Prima prijs kwaliteit verhouding. Bied de producten het goedkoopst aan.

Anna Kaznowska

De kwaliteit is heel goed!

Anouk

Ik heb hier recent olaplex producten besteld vanwege de zeer voordelige prijs. Het zijn de echte producten en super fijn! Direct na bestellen kreeg ik een melding dat de producten op nalevering... Ik heb hier recent olaplex producten besteld vanwege de zeer voordelige prijs. Het zijn de echte producten en super fijn! Direct na bestellen kreeg ik een melding dat de producten op nalevering stonden (stond niet vermeld op de site). Uiteindelijk kreeg ik de bestelling twee weken later binnen, maar werd wel netjes op de hoogte gehouden. Ik verwacht hier nog eens te bestellen!

catherine lurinx

Dat is ok