Handige en overzichtelijke website, altijd goedkoper dan de originele website van Olaplex. De verzending is ook altijd erg snel geregeld en het pakket komt altijd goed aan.
Rosalie
Prijs kwaliteit is prima. De service is echter slecht. Ik had het verkeerde artikel ontvangen en daar heb ik contact over gehad. Als ik de verkeerde artikelen zou terug sturen zou ik de juiste terug...Prijs kwaliteit is prima. De service is echter slecht. Ik had het verkeerde artikel ontvangen en daar heb ik contact over gehad. Als ik de verkeerde artikelen zou terug sturen zou ik de juiste terug krijgen. Achter de nieuwe artikelen moest ik ook weer achter aan en toen heb ik weer de verkeerde artikelen ontvangen. Nu krijg ik al drie week geen contact met ze over een oplossing.
Anita Voogd
Ben zeer tevreden over producten en prijs.
Caroline Van Broeck
Altijd goeie deals te vinden
Nancy Van der wal
HairFair heeft de orginele olaplex waar ik zeer tevreden mee ben. De prijs is zeker goedkoper als ergens anders. Daarom ben ik blij dat ik HairFair gevonden heb.