Goede prijs/ kwaliteit maar niet alles op voorraad.
Jenni Dermaux
Levering was niet zoals stond vermeld binnen 1 of 2 dagen. Spijtig, want ik had het wel specifiek daarom besteld. Ik kreeg wel een update per mail dat het later ging zijn, maar ik had ondertussen...Levering was niet zoals stond vermeld binnen 1 of 2 dagen. Spijtig, want ik had het wel specifiek daarom besteld. Ik kreeg wel een update per mail dat het later ging zijn, maar ik had ondertussen het product ergens anders besteld en gekregen. Ik wou de bestelling dus annuleren, maar dat ging ook niet meer. Ik heb verzendkosten betaald, en retour is dan ook weer op eigen kosten, niet echt klantvriendelijk.
Marleen Vansweevelt
Ik ben heel tevreden over de prijs bij HairFair. Wij zijn ook heel goed op de hoogte gehouden over hoe lang de bestelling onderweg zou zijn.
Blue Suringa
De prijs en kwaliteit is goed alleen was er wel wat problemen met de bezorging bij mijn bestelling maar goed afgelopen dus geef het een 10/10 het was goed opgelost