HairFair

Guusje Zautsen

Snelle levering! Producten goed verpakt.

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

JM

Zeer scherpe prijzen

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Richard Van Opstal

Goede en snelle service, ik wist precies de stand van zaken

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve feedback.

Antoine Van den Akker

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten.

Ludy

Producten op andere sites duurder en de ander weer iets goedkoper, snelle levering

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Petra Nooijen

Goede prijs kwaliteit

Reactie HairFair:

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze haarproducten! Dank je wel voor je aanbeveling.

Izel izet

Super

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Nathalie Adriaensen

Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke en snelle bediening!

Reactie HairFair:

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze haarproducten en service! Dank je wel voor je review.

Jose De Bruin

Snelle levering en fijne producten voor een scherpe prijs !

Reactie HairFair:

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten en service.

Margreet

Olaplex is een heerlijk product, maar wel erg duur. Heel fijn dus om het echte product met korting te kunnen kopen bij HairFair. Al verschillende keren bestellingen geplaatst en altijd de volgende... Olaplex is een heerlijk product, maar wel erg duur. Heel fijn dus om het echte product met korting te kunnen kopen bij HairFair. Al verschillende keren bestellingen geplaatst en altijd de volgende werkdag de producten in huis!