Goede prijs en makkelijk te gebruiken website
Reactie HairFair:
Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je zo tevreden bent met ons.
Hartelijk dank voor je review van hairfair.nl. Het spijt ons dat je ontevreden bent. We zullen ons best doen om de problemen die je hebt ervaren op te lossen en ervoor te zorgen dat je een beter...
Dank je wel voor je leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten.
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Bedankt voor je positieve review!
Bedankt voor je positieve review!
Omdat wij een eerlijke prijs hanteren voor onze producten, Betaal je ook een eerlijke prijs voor de bezorgkosten. Bij veel webshops worden de bezorgkosten in de...
Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.
Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.