HairFair

Yvonne Munnik

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Reactie HairFair:

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze haarproducten en service! Dank je wel voor je review.

Juliette SETAN

Bon rapport qualité prix. Livraison très rapide.

Reactie HairFair:

Quel plaisir de lire que vous êtes si enthousiaste à propos de hairfair.co.uk ! Merci pour vos commentaires positifs.

Sunaina Hieralal

Fijne service!

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Bob Lejeune

Snelle probleemloze levering. Top.

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve feedback.

Monique Wigman

Mooie artikel voor een mooie prijs

Reactie HairFair:

Je review is geweldig om te lezen! Dank je wel voor je positieve feedback.

Barbara Kluijtmans

Ik gebruik al lang dit middel en kon het gemakkelijk vinden op de site. De prijs is zeker prima

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Marion Elshout

Mooie prijs van een erg goed product

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je zo tevreden bent met ons.

Eva Groeneweg

Ontzettende fijne en betrouwbare webshop! Bestel hier zeer regelmatig, omdat ze zo snel leveren. Ik kreeg 1 keer een shampoo die stuk gegaan was met de post en leeg was gelopen. Zonder... Ontzettende fijne en betrouwbare webshop! Bestel hier zeer regelmatig, omdat ze zo snel leveren. Ik kreeg 1 keer een shampoo die stuk gegaan was met de post en leeg was gelopen. Zonder moeilijkheden kreeg ik zo een nieuwe opgestuurd! Top service!

Reactie HairFair:

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over hairfair.nl! Bedankt voor je positieve feedback.

Saskia Zieleman

Zeer goede prijzen en binnen 2 dagen geleverd.. veel keuze

Reactie HairFair:

Je review is geweldig om te lezen! Dank je wel voor je positieve feedback.

Elise Goevaerts

Superfijn bedrijf. Snelle service en goede klantenservice 👍