HairFair

Lisa

Koop hier vaker Olaplex. Veel betere prijzen dan bij de kapper! En snel geleverd.

Reactie HairFair:

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze haarproducten! Dank je wel voor je aanbeveling.

Simon Kort

Scherp geprijsd en snel geleverd zonder gezeur.

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve review!

Wil Verhagen

Ben heel blij met de elektrische babylis haarborstel pro kon hem nergens anders kopen maar bij hairfair.nl wel.rowena biesen bedank voo je hulp.

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je leuke review! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen. :)

Patricia

Prima prijzen en super snelle levering

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve review van hairfair.nl! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Henny Groothausen

Fijne shop met goede prijs

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over hairfair.nl! Bedankt voor het delen van je ervaringen.

Sabina Kalinicz

Goed prijs, vast delivery

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve feedback.

Janne Grandjean

Top prijs kwaliteit!! Super snelle levering ook. Helemaal tevreden hier!

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je tevreden bent met ons.

GO

Helemaal top

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je geweldige review!

Dorina Kazani

Ik vind altijd wat ik nodig heb op de online shop! Zending is altijd snel en nooit problemen mee ondervonden ! Top kwaliteit !

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Mevr. Sylvana Bruggeman

Reactie HairFair:

Bedankt voor je mooie review!