HairFair

Gilbert Bouckaert

De verhouding prijs kwaliteit is goed

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl!

Par

Producten niet op voorraad, bestelling niet gelever

Reactie HairFair:

Wij bij Hairfair betreuren het ten zeerste dat uw bestelling niet geleverd kon worden omdat de producten op dat moment niet op voorraad waren vanuit de leverancier. Dit zijn uitzonderlijke... Wij bij Hairfair betreuren het ten zeerste dat uw bestelling niet geleverd kon worden omdat de producten op dat moment niet op voorraad waren vanuit de leverancier. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheid en we willen onze excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Britt Steenackers

Goede prijs kwaliteit! En snelle levering!

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Bart

Prijs/kwaliteit is erg goed

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Heidi Richter

Mooie website, veel merken

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je geweldige review!

Viviane Doms

Alles top

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!

luc Breukelman

Normaal

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je kritische feedback over hairfair.nl. We nemen altijd klachten serieus en zullen ons best doen om je tevreden te stellen. Als je specifieke problemen hebt gehad, neem dan... Hartelijk dank voor je kritische feedback over hairfair.nl. We nemen altijd klachten serieus en zullen ons best doen om je tevreden te stellen. Als je specifieke problemen hebt gehad, neem dan gerust contact op met onze klantenservice (klantenservice@hairfair.nl) zodat we je kunnen helpen.

H.H.P.M.J. van Bourgondiën

Prima verhouding

Reactie HairFair:

Bedankt voor je mooie review!

Mieke

Goede communicatie over status van mijn bestelling.

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve feedback.

Steffie Ummels

Goede communicatie !

Reactie HairFair:

Bedankt voor je mooie review!