Bij Hairnation ben ik geslaagd voor mijn haarwerk. Als Alopecia patiënt is het een hele emotionele weg om een haarwerk te vinden en ook nog iemand daarbij te vinden die betrokken en oprecht is....Bij Hairnation ben ik geslaagd voor mijn haarwerk. Als Alopecia patiënt is het een hele emotionele weg om een haarwerk te vinden en ook nog iemand daarbij te vinden die betrokken en oprecht is. Marleen nam de tijd en gaf haar eerlijke mening. Ik ben heel warm en heel goed geholpen.
Amy Bäcker
Ik heb een fijne ervaring. Romy werkt echt professioneel. Kleurt prachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft me ook geholpen met tape extensions aan de voorkant en die bevallen me erg goed!
Ontzettend goed! Meteen al een fijne klik, volledig begrip en meteen goede oplossingen. Marleen begrijpt waar ik mee kampte, ze is heel oprecht en lief. Ze doet er alles voor om je weer happy en...Ontzettend goed! Meteen al een fijne klik, volledig begrip en meteen goede oplossingen. Marleen begrijpt waar ik mee kampte, ze is heel oprecht en lief. Ze doet er alles voor om je weer happy en zeker te voelen. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en ik kan nog bijna niet geloven dat ik me dagelijks geen zorgen meer hoef te maken om mijn dunne en uitvallende haar. Geen tijdrovende taferelen meer iedere ochtend met die pijnlijke teleurstelling steeds. Ze zorgt voor een natuurlijke oplossing en daar was ik al heel erg lang naar op zoek.
Echt ontzettend bedankt..🙏🏼
Kwam via een tip terecht bij Hairnation. Na een vrijblijvend gesprek met Marleen besloot ik om mijn haar een keer te laten verven en knippen bij Romy. Mijn haar heeft een boost gehad en daarmee...Kwam via een tip terecht bij Hairnation. Na een vrijblijvend gesprek met Marleen besloot ik om mijn haar een keer te laten verven en knippen bij Romy. Mijn haar heeft een boost gehad en daarmee ikzelf ook. Ik vind de producten die ik gebruik erg fijn. Aandacht, vakkundigheid, luisteren naar wat jezelf als klant nodig hebt, Marleen en Romy maken hun motto: "Samen halen we het beste uit jouw haar" waar.
Ineke
Heel goed en kundig geholpen en alles volgens afspraak. Heel vriendelijk en menselijk.
Antonette van den Biggelaar
Marleen is een dame met passie voor haar vak. Mijn moeder (77) voelde zich direct op haar gemak en is superblij met haar nieuwe pruik. Koffie en thee staat klaar. Dikke aanrader!!
Rina Belleter
Een goed vakkundig advies gekregen. Samen de mogelijkheden besproken, met als resultaat een prachtig haarstuk waar ik ontzettend blij mee ben!
Hairnation
Ben heel tevreden over het haarstuk dat ik nu draag het is prachtig ieder vraag of ik mijn haar kort heb laten knippen het het is niemand op gevallen dat het een haarstukje is dat is toch mooi...Ben heel tevreden over het haarstuk dat ik nu draag het is prachtig ieder vraag of ik mijn haar kort heb laten knippen het het is niemand op gevallen dat het een haarstukje is dat is toch mooi wij zijn heel goed uitleg van u gehad daarvoor bedankt
Coby
Ik ben fantastisch geholpen geduldig vriendelijk en professioneel dit is echt goed Marleen , ik kan Haarnation echt aanbevelen.
Prettige ontspannen kennismaking, meedenkend naar een gepaste oplossing met eerlijk advies.