Tasty Square Amstelveen

Uitstekend

Hegie wonen B.V

Wij Hegie Wonen b.v zijn erg tevreden met de keukens die hakvoort voor onze woningbouw projecten leveren. De keukens zijn duurzaam, onderhoudsarm en hufterproof. De communicatie is zeer goed!

SV Voorwaarts Twello

Hakvoort Professional heeft onze sportvereniging goed geadviseerd bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Een prettig... Hakvoort Professional heeft onze sportvereniging goed geadviseerd bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Een prettig traject!

Stadsvilla Sonsbeek

Wij, Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem, zijn heel erg blij met onze Hakvoort-keuken en de prettige samenwerking. Wij zijn goed geadviseerd over de indeling, de routing en de apparatuur keuze. De nieuwe... Wij, Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem, zijn heel erg blij met onze Hakvoort-keuken en de prettige samenwerking. Wij zijn goed geadviseerd over de indeling, de routing en de apparatuur keuze. De nieuwe keuken geeft onze chef en zijn team alle ruimte om prettig te werken.

Fred

Goed geadviseerd over mijn horeca keuken. Alles was netjes geregeld en de keuken bevalt goed.