Toppers!
Sterke punten hallo,
Betrouwbaar, behulpzaam, geduldig, vakkundig, beleefd
Reactie hallo,:
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en we staan graag voor je klaar.
Betrouwbaar, behulpzaam, geduldig, vakkundig, beleefd
Fijn om te horen dat jullie met onze dienstverlening. Bedankt voor de review. We helpen jullie graag. Laat maar weten of we de wifi verbindingen kunnen komen testen!
Persoonlijke benadering en verstand van zaken
Erg fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening. Bedankt voor de review. We helpen jullie graag.
Persoonlijk, vriendelijk, klantgericht, vakkundig, snel.
Bedankt voor jullie recensie! We staan voor jullie klaar als er iets is!
Een breed team van gespecialiseerde vakmensen
Heel fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening. Bedankt voor jullie recensie, we helpen jullie graag.
Bedankt voor jullie review, dat waarderen we! Erg fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening.
Betrouwbaar, snel en een vriendelijke klantenservice! :-)
Erg fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening. We helpen jullie graag. Bedankt voor deze recensie!
goed bereikbaar, doen moeite om voor klant lastige zaken optimaal toe te lichten en daar waar mogelijk issues te voorkomen of op te lossen
Bedankt voor jullie recensie, dat waarderen we! Erg fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening. We helpen jullie graag.
Ze hebben goed getrainde en behulpzame adviseurs die bereid zijn om de tijd te nemen om de vragen en problemen van klanten op te lossen. Dit draagt bij aan een positieve klantervaring en zorgt...
Bedankt voor jullie recensie en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat een van onze collega's jullie goed heeft geholpen, waardoor het probleem snel opgelost kon worden. We staan voor jullie klaar...
Bedankt voor jullie recensie, het wordt zeer gewaardeerd! Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening. We helpen jullie graag.