hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Ed van den Boom, ANG BV

Wij zijn reeds sinds enige jaren klant voor onze glasvezel internetverbinding en dat bevalt zeer goed. Naast het feit dat we die verbinding hebben is onze contactpersoon Mien Du Dang onze adviseur... Wij zijn reeds sinds enige jaren klant voor onze glasvezel internetverbinding en dat bevalt zeer goed. Naast het feit dat we die verbinding hebben is onze contactpersoon Mien Du Dang onze adviseur binnen de telecom wereld. Hij geeft ons gevraagde en ongevraagde adviezen over de mogelijkheden binnen de telecom wereld.

Sterke punten hallo,

Het meedenken met de klant en goed op de hoogte zijn van de producten en de markt. Daarnaast is het geen organisatie die puur vanuit de sales werkt, maar ook voor een klantenrelatie gaat.

Drabbe Services Breda

Correct bedrijf

Kreeg snel iemand aan de lijn, helaas soms ook iemand van verkoop ipv de technische dienst, vanwege drukte. Dan werd er wel snel teruggebeld. Verder uitstekende service.

fieke kooi / David Nieper Ltd

Prettige samenwerking. Bij de oplevering ging een en ander mis door miscommunicatie, maar dat werd goed opgepakt en snel en netjes opgelost. Sindsdien verliep alles vlekkeloos.

Sterke punten hallo,

Een goede en bereikbare support groep met vakkundige en enthousiaste mensen

Hakvoort-Bewindvoering

Via internet gevonden, qua aanbod onderscheidend door oa onbeperkt aan te bieden. Implementatie netjes en conform afspraak, telefonisch prima door het installatietraject begeleid. Uitstekende eerste... Via internet gevonden, qua aanbod onderscheidend door oa onbeperkt aan te bieden. Implementatie netjes en conform afspraak, telefonisch prima door het installatietraject begeleid. Uitstekende eerste ervaring met Fieber.

Sterke punten hallo,

Tot nu toe geen gevonden

Peter Vermaat / Transfer Solutions

We hebben Tritel uitgenodigd in het kader van een selectietraject voor een moderne oplossing voor Telefonie. Tijdens de presentatie viel Tritel op door de professionaliteit van zijn medewerkers en... We hebben Tritel uitgenodigd in het kader van een selectietraject voor een moderne oplossing voor Telefonie. Tijdens de presentatie viel Tritel op door de professionaliteit van zijn medewerkers en materiaal en door zijn eagerness. In korte tijd is Tritel erin geslaagd om ons vertrouwen te winnen en tijdens de oplevering is dat vertrouwen verder bevestigd. Op onze wensen, vragen en wijzigingen werd snel (en flexibel) gereageerd.

Sterke punten hallo,

De medewerkers weten waarover ze het hebben en leveren wat ze hebben beloofd.

Strack Company

Snelle service en duidelijke uitleg!

BlueBrickMedia

Positief

Sterke punten hallo,

Aardige, behulpzame en kundige servicemedewerkers.

Ad&Linda VOF

Snelle nette klantvriendelijk bedrijf

Sterke punten hallo,

gericht op oplossingen en de klant

Gloudemans kozijnen en zonwering

Een bedrijf die zijn afspraken nakomt

flexibiliteit