hallo,

BC Bonne Chance

Klasse

communicatie en oplossend meedenken

Procura B.V.

Zeer snelle en vakkundige support, ook buiten kantoortijden

Snel en prettig contact en zeer vriendelijk

eProseed NL

De verhuizing van onze internet verbinding is zeker niet voorspoedig gegaan, maar Fieber heeft ons geholpen tot alles werkte.

Sterke punten hallo,

Goede bereikbaarheid en prettig en professioneel personeelSnelle acties en korte lijnenFlexibel en goed meedenken vanuit de klant

Office Athletes Group bv

Wij gebruiken al enkele jaren een glasvezel verbinding (500/500) en de 3cx telefonie oplossing van fieber.

Sterke punten hallo,

De 3cx centrale valt gemiddeld 3x a 4x per jaar uit. De uitval duurt gemiddeld enkele uren tot zelfs een dag. Voor een bedrijf wat dagelijks 4 full time binnendienst medewerkers heeft zitten om 4x... De 3cx centrale valt gemiddeld 3x a 4x per jaar uit. De uitval duurt gemiddeld enkele uren tot zelfs een dag. Voor een bedrijf wat dagelijks 4 full time binnendienst medewerkers heeft zitten om 4x per jaar uitval te hebben is naar mijn mening erg veel. De oude traditionele telefooncentrale viel vrijwel nooit uit. Ook de telefonische support is niet altijd even goed bereikbaar. Soms duurt het erg lang voor we iemand te spreken krijgen.

Goede ervaring

Sterke punten hallo,

bij het maken van een afspraak duurde het een paar dagen voordat ik reactie kreeg op mail.- handiger om sneller te doen.

Bruinsma Kaas Noten & Wijn

Over het algemeen positief. Hier en daar waren er enkele dingen niet gegaan zoals was gepland.

Sterke punten hallo,

Wellicht betere communicatie onderling.

Kenneth Wolfs / Webmedia - Ede

Product erg snel geleverd, telefoonnummer daar in tegen iets langer dan verwacht.

De website is beetje anno 2002

CENT Lonen

Sterke punten hallo,

Modern en innovatief ten opzichte van onze vorige leverancier